Ανοιχτή ημέρα συναντήσεων με το κοινό (Open Day) για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD διοργανώνουν ο Δήμος Αλεξάνδρειας και η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ νέο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., σας προσκαλούν στην ημέρα συναντήσεων με το κοινό (OPEN DAY), στα πλαίσια της διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, ώστε να συμμετάσχετε και εσείς ενεργά στην επιλογή της περιοχής παρέμβασης και στον καθορισμό των δράσεων που θα περιλαμβάνει. Διασφαλίστε με τον τρόπο αυτό ότι το επενδυτικό σας ενδιαφέρον και οι προτάσεις για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ημαθίας επηρεάζουν πλέον την λήψη των αποφάσεων που σας αφορούν.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας, από τις 11:00 έως τις 14:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, και δεν απαιτείται ο εκ των προτέρων καθορισμός συνάντησης.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για εμάς, και θα χαρούμε ιδιαίτερα να συζητήσουμε από κοντά για τις προτάσεις και τις απόψεις σας.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στους ξενώνες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Νέα χορήγηση προκαταβολής 13,4 εκατ. ευρώ για τις πυρόπληκτες δενδρώδεις καλλιέργειες – Συμπεριλαμβάνονται και οι μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες