Τρίκαλα – Άγιος Γεώργιος και Μακροχώρι – ΑΕ Αλεξάνδρειας τα σημαντικότερα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Το νέο και σημαντικό στοιχείο που έρχεται να προστεθεί αυτή την αγωνιστική είναι η επαναδραστηριοποίηση της ομάδος του ΦΑΣ και η κανονική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, μετά τις επιτυχημένες προσπάθειες ανθρώπων που αγαπούν το σύλλογο. Γι αυτό το λόγο η ΕΠΣ Ημαθίας θα παραμείνει και το Σάββατο ανοικτή για να δεχθεί δελτία ποδοσφαιριστών, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους.

Αναμφισβήτητα ήταν μία εξέλιξη που χαροποίησε τους φιλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που αν μη τι άλλο εύχονται τα καλύτερα για τον ιστορικό σύλλογο με πάνω από εξήντα χρόνια παρουσίας στο εθνικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Στα της αγωνιστικής τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι, αυτό μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομάδος και της φιλόδοξης ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ σημαντική θεωρείται και η αναμέτρηση που θα γίνει στον Κοπανό μεταξύ του τοπικού ΓΑΣ και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Στον καινούργιο χλοοτάπητα του γηπέδου των Τρικάλων και μετά από δύο χρόνια ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ο οποίος αν και νεοφώτιστος μπήκε φουριόζος στο πρωτάθλημα και κατόρθωσε να επιβληθεί του Μακροχωρίου με 3-1. Βεβαίως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Αποστόλη Λίτσι που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές και θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στη φετινή κούρσα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμόπουλου

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Οι γηπεδούχοι που μπήκαν με το αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πληγώσουν τη φιλόδοξη ΑΕ. Μία ΑΕ που ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις με θετικό πρόσημο, αφού επιβλήθηκε του Α Σ. Λευκαδίων με 1-0 με τέρμα του Πιπιλιάρη λίγο πριν λήξει το παιχνίδι. Μένει να δούμε πως θα τα πάει η Αλεξάνδρεια στην πρώτη δύσκολη φετινή της έξοδο η οποία και θα καταγράψει και τη δυναμική της φετινής ομάδος.

Στον Κοπανό το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στο άλλο μεγάλο όνομα της κατηγορίας στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Οι γηπεδούχοι που στο παιχνίδι της πρεμιέρας πήραν τους πρώτους τους βαθμούς, αφού η ομάδα του ΦΑΣ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, καλούνται αυτή τη φορά να βρουν λύσεις σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Από την άλλη ο Μέγας θέλει το δύο στα δύο, καθώς η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη έχει σαν στόχο φέτος το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο ΔΑΚ Νάουσας ο ΦΑΣ στην πρώτη του φετινή παρουσία υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης. Το ζητούμενο είναι να δούμε πως θα κατέβει η Νάουσα ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν το φετινό ρόστερ και αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί γρήγορα στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Από την άλλη ο Φίλιππος Μελίκης θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος ο ΝΠΣ Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ Λευκαδίων σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (15.00)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης

ΝΠΣ Βέροια – ΑΣ Λευκαδίων

Μακροχώρι – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Κοπανός – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Προηγούμενο άρθροΙσχυρό κύμα κακοκαιρίας θα προκαλέσει βαρομετρικό χαμηλό το Σαββατοκύριακο, με έντονα φαινόμενα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΑνάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για τον Μηχανισμό εναέριας έρευνας και διάσωσης στα βουνά που αποκτά η Ελλάδα