Μελίκη – Τριποτάμος και Αγία Μαρίνα – Αγκαθιά κοντράρονται για τα play-off. Το πρόγραμμα των αγώνων

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής των play-off και play-out συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας. Η Νίκη Αγκαθιάς και ο Αστέρας Τριποτάμου, οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος αγωνίζονται εκτός έδρας, όπου θα αντιμετωπίσουν το Φίλιππο Μελίκης και το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας αντίστοιχα.

Στη Μελίκη ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται τον Αστέρα Τριποτάμου σε ένα παιχνίδι, όπου αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, ούτως ώστε να παραμείνει ο Αστέρας σε τροχιά τίτλου, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα παιχθεί στο τελευταίο παιχνίδι των play-off στην Αγκαθιά. Από την άλλη οι Μελικιώτες θέλουν να βάλουν δύσκολα στον Αστέρα και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου των play-off στο Μακροχώρι, όπου ηττήθηκαν με 2-0. Την σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα καλύψει το emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμόπουλου.

Στην Αγία Μαρίνα θα αγωνιστεί η Νίκη Αγκαθιάς όπου θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να παίξουν στην έδρα τους τους κόπους της χρονιάς, κόντρα στον Αστέρα Τριποτάμου στο παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Φίλιππος Μελίκης – Αστέρας Τριποτάμου (emvolos.gr)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Νίκη Αγκαθιάς

Βαθμολογία

Screenshot 20220401 201134 Samsung Internet

Στη διαδικασία των play out τα πάντα κρίνονται στην αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομάδος και του Άχθου Αρούρη.  Οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που δεν καταφέρουν  να πάρουν τους τρεις βαθμούς τότε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα επόμενα παιχνίδια υποβιβάζονται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟ Κουλούρας υποδέχεται το ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Μακροχώρι – Άχθος Αρούρης

ΠΑΟ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Βαθμολογία

Screenshot 20220401 201246 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροΟ Κυρ. Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Άλμπερτ Μπουρλά
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Και τα πιο σύνθετα, τα πιο δύσκολα εμπόδια ξεπερνιούνται με πίστη στις αρχές