Τριποτάμος – Αγκαθιά σε ντέρμπι πρωτιάς. Το πρόγραμμα των αγώνων

*Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Με δύο ντέρμπι που θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Μαρτίου το πρώτο στη διαδικασία των play-off μεταξύ του Αστέρα Τριποτάμου και της Νίκης Αγκαθιάς και το άλλο στη διαδικασία των play-out με αντιμέτωπους τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον Άχθο Αρούρη, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του μίνι πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο Μακροχώρι θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της διαδικασίας των play-off του Αστέρα Τριποτάμου και της Νίκης Αγκαθιάς. Ένα παιχνίδι που μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας, καθώς η έκβαση του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Χαρακτηριστικό ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν γνωρίσει τι σημαίνει η λέξη ήττα στα play-off και στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, θα δούμε ποιος από τους δύο θα πάρει προβάδισμα τίτλου ή οι διαφορές θα λυθούν στο δεύτερο γύρο στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της  Αγκαθιάς.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν ο Γιαννουπλάκης,  ο Αλμύρας και ο αρχηγός Νίκος Τζημογιάννης ο οποίος λόγω τραυματισμού θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα μεταδοθεί  ζωντανά μέσω του emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμόπουλου.

Στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Οι γηπεδούχοι μετά την επικράτηση τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Φίλιππο Μελίκης για πρώτη φορά φέτος,  θέλουν το τρίποντο για να τερματίσουν ουσιαστικά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με σημαντικό βαθμό δυσκολίας για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε οποιοδήποτε ομάδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων play-off (16.00)

Αστέρας Τριποτάμου – Νίκη Αγκαθιάς (ζωντανά από το emvolos.gr)

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

 Βαθμολογία

Screenshot 20220318 210211 Samsung Internet

Στο Ροδοχώρι θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι των play-out μεταξύ του τοπικού ΓΑΣ και του Άχθου Αρούρη. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε περίπτωση επικράτησης των γηπεδούχων αυτοί αποκτούν μαξιλάρι ασφαλείας έξι  βαθμών ενόψει του δευτέρου γύρου και θέτουν βάσεις παραμονής. Στο άλλο παιχνίδι ο ΓΑΣ Κοπανός υποδέχεται το Μακροχώρι.

Το πρόγραμμα των αγώνων (16.00)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άχθος Αρούρης

ΓΑΣ Κοπανός – Μακροχώρι

Βαθμολογία

Screenshot 20220318 210217 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: “Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν”
Επόμενο άρθρο12ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αστέρα Αλεξάνδρειας