Νάουσα – Τριποτάμος και Μελίκη – Αγκαθιά τα σημαντικότερα παιχνίδια των play-off

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των play-off και play – out συνεχίζεται το μίνι πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.  Και τα δύο παιχνίδια για την διαδικασία των play-off είναι κρίσιμα, καθώς στο ένα από αυτά στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τριποτάμου , ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Μελίκη με τον  τοπικό Φίλιππο  να κοντράρεται στο γειτονικό ντέρμπι με  τη Νίκη Αγκαθιάς.

Παιχνίδι  χωρίς αύριο για την ομάδα του ΦΑΣ καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο,  αν θέλουν οι Ναουσαίοι να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για να πετύχουν κάτι καλό τη φετινή σεζόν. Σε περίπτωση οποιαδήποτε άλλου αποτελέσματος οι γηπεδούχοι ουσιαστικά θέτουν εαυτόν εκτός στόχων για φέτος,  καθώς η απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι αδύνατον να καλυφθεί στο μίνι πρωτάθλημα των οκτώ αγωνιστικών.

Από την άλλη το συγκρότημα του Τάσου Χουρσουζίδη μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από τη δύσκολη έδρα της Αγκαθιάς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου θέλει να επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση και να πετύχει τη δεύτερη φετινή νίκη τη φετινή περίοδο στο ΔΑΚ Νάουσας. Αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμόπουλου.

Το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Μελίκη μεταξύ του τοπικού Φιλίππου και της Νίκης Αγκαθιάς. Οι γηπεδούχοι που παραδοσιακά βάζουν δύσκολα στους Αγκαθιώτες θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των play-off και να τους γκρεμίσουν από την πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας . Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τους δύο μονομάχους,  ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του αρχηγού τους Νίκου Τζημογιάννη που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων αυτοί διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Έντονη αναμένεται η παρουσία του κόσμου στο γειτονικό ντέρμπι. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έχει ρεπό

Το πρόγραμμα των αγώνων (15.30)

ΦΑΣ Νάουσα – Αστέρας Τριποτάμου

Φίλιππος Μελίκης – Νίκη Αγκαθιάς

Βαθμολογία play- off

Screenshot 20220225 202103 Samsung Internet

Όσον αφορά τους αγώνες που θα διεξαχθούν για την διαδικασία των play-out ο ουραγός Άχθος Αρούρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας  τον ΠΑΟ Κουλούρας, ενώ ο ΓΑΣ Κοπανός θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με το Μακροχώρι να έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα των αγώνων (15.30)

ΠΑΟ Κουλούρας – Άχθος Αρούρης

ΓΑΣ Κοπανός – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Βαθμολογία play-out

Screenshot 20220225 202112 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροΓ. Κωνσταντόπουλος – Πρόεδρος ΣΕΒΕ: “Καταδικασμένες οι επιχειρήσεις χωρίς ψηφιακό μετασχηματισμό και πράσινη μετάβαση”
Επόμενο άρθροΑποστολή αγώνα ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ Β’