Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στην πόλη της Βέροιας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια τοποθέτησης ικριωμάτων

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Ημαθίας και του Δασαρχείου Βέροιας στις παραχωρημένες θέσεις επί της οδού Αγ. Δημητρίου, σύμφωνα με την με α/α 5 εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, από την Τετάρτη 23- 02-2022 και ώρα 08:00΄ έως και την Τρίτη 22-03-2022 και ώρα 18:00΄.

Άρθρο 2ο

Α. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.
Β. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν από τον αιτών τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας και η εγκεκριμένη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ. Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Μπούμπας: Προσδιορισμός του ωραρίου των νηπιαγωγών με βάση την προϋπηρεσία και όχι την οργανικότητα των νηπιαγωγείων
Επόμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: πληρώνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αντί για 200 εκατομμύρια!