ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης και σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 2,1 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Εκτέλεση εντάλματος βίαιης προσαγωγής

Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σερρών, για κλοπή.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς  ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα,  διαπιστώθηκε να μετατρέπει με τη χρήση κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνολικά 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παρεμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο τον αστυνομικό έλεγχο για την εξακρίβωση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής με τα παρελκόμενα του και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της ημεδαπής ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών και τριών ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2021, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ημεδαπή γυναίκα και με το πρόσχημα της δήθεν τραπεζικής συναλλαγής μαζί της, κατάφεραν να της αποσπάσουν τους προσωπικούς τραπεζικούς της κωδικούς και στη συνέχεια να αφαιρέσουν σταδιακά το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ από τραπεζικό της λογαριασμό.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον Νοέμβριο του 2021 στην Κατερίνη αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης το πορτοφόλι ενός ηλικιωμένου ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και ενός αλλοδαπού άνδρα, οι οποίοι ως συνεργοί του ανωτέρω, τον ανέμεναν σε όχημα με το οποίο στη συνέχεια διέφυγαν.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (6 Ιανουαρίου 2022) και ώρα περίπου 00.30΄στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό 20χρονος και 21χρονος ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου επιβάτη και τον σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου οδηγού και του 21χρονου επιβάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Προηγούμενο άρθροFitness: 7 ξεπερασμένοι μύθοι σχετικοί με την άσκηση και την απώλεια βάρους
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άγιο Ευστράτιο