Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα

Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το περασμένο Σάββατο. Συζητήσαμε με το βλέμμα στο μέλλον και αφετηρία τα δύο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Αυτά τα δύο χρόνια, παρά τις πολλές αντιξοότητες και τις μεγάλες προκλήσεις, η Ελλάδα έκανε πολλά βήματα μπροστά.

Η Ελλάδα έχει πλέον αναβαθμιστεί στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον. Πλέον, αναγνωρίζεται από τους Ευρωπαίους εταίρους, ως ένας πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης, ενώ έχει κατακτήσει και το προνόμιο να είναι έμπιστος και ισάξιος συνομιλητής. Η Ελλάδα αλλάζει, ισχυροποιείται και προοδεύει. Κανείς σήμερα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, θέλω να τονίσω ότι το κόμμα μας εξελίσσεται, αλλάζει και συνεχίζει να εργάζεται στοχευμένα, για το καλό της πατρίδας μας. Οι προκλήσεις για την επόμενη μέρα είναι πολλές, το ίδιο όμως και οι δυνατότητες και οι προοπτικές μας.

Το 14ο μας συνέδριο αναβλήθηκε για το α’ τρίμηνο του 2022, λόγω της πανδημίας. Προχωράμε όμως μπροστά, με αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Για να πετύχουμε, σας χρειαζόμαστε όλους και από το συνέδριό μας θα βγούμε πιο δυνατοί. Και δυνατή ΝΔ σημαίνει δυνατή Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλες τις ομιλίες και συζητήσεις του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει”
Επόμενο άρθροΠ.Κ.Μ.-Τμήμα Δημόσιας Υγείας: 1η Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα AIDS 2021»