ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα και τουρνουά με ομάδες Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας

Μια ακόμη πρωτοποριακή εξόρμηση οργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος Αλεξάνδρειας για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

Όπως συνέβη λοιπόν και τα δύο προηγούμενα χρόνια που η Ακαδημία της πόλης μας επισκέφθηκε τον Βόλο (2014) και την Αθήνα ( 2015 ) για φιλικούς αγώνες με πολύ δυνατές και πρότυπες Ακαδημίες έτσι και φέτος θα μεταβεί στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων από τη Μ.Δευτέρα ως και τη Μ.Τετάρτη για να αγωνιστεί με ομάδες των Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Τα τμήματα που θα συμμετέχουν στην αποστολή είναι το αγωνιστικό τμήμα ΜΙΝΙ 1,το δεύτερο αγωνιστικό Μίνι το ΜΙΝΙ 2,και μια ομάδα αποτελούμενη από αθλητές του ΠΡΟΜΙΝΙ (γεννηθέντες το 2005 ) και ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γενν.το 2006).

Τη Μ.Δευτέρα 25/04 ο ΆΘΛΟΣ θα αγωνιστεί με την πιο δυνατή μπασκετική ομάδα των Ιωαννίνων τον Α.Γ.Σ.Ι.( Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων ) στο κλειστό γυμναστήριο του πανέμορφου και γραφικού Μετσόβου(γυμναστήριο που προετοιμάζεται πολύ συχνά και η ανδρική Εθνική μας ομάδα).

Την Μ.Τρίτη 26/04 η Ακαδημία ΆΘΛΟΣ είναι προσκεκλημένη για φιλικούς αγώνες από την ομάδα της Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο της παραθαλάσσιας πόλης της Ηπείρου.

Την Μ.Τετάρτη 27/04 και επιστρέφοντας προς την Αλεξάνδρεια η αποστολή του Άθλου θα δώσει την τελευταία τριάδα φιλικών αγώνων αυτή τη φορά με την ανερχόμενη δύναμη της Δ. Μακεδονίας στις μικρές ηλικίες την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.

Εκτός από την πλούσια αγωνιστική δράση οι συμμετέχοντες στην τριήμερη εξόρμηση θα επισκεφθούν μνημεία και αξιοθέατα της πολύ όμορφης περιοχής της Ηπείρου και της Δ.Μακεδονίας.

Την αποστολή του ΆΘΛΟΥ εκτός από σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα συνοδεύσουν και αρκετοί γονείς και μέλη των οικογενειών των νεαρών αθλητών.

Το ξενοδοχείο που επέλεξε να καταλύσει η αποστολή του ΆΘΛΟΥ  είναι το γνωστό και πολυτελές EPIROUS PALACE (5*).

Στόχος του συγκεκριμένου τριημέρου είναι η αποκόμιση σπάνιων αγωνιστικών εμπειριών από τους αθλητές, η δημιουργία ομαδικού πνεύματος μέσα από την κοινή διαβίωση και φυσικά η αναψυχή και η  γνωριμία με καινούριους τόπους της πατρίδας μας.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι στην επικοινωνία που είχαν οι υπεύθυνοι του ΆΘΛΟΥ με τους ιθύνοντες των ομάδων που θα τους φιλοξενήσουν εντυπωσιάστηκαν από το ότι όλοι τους γνώριζαν με λεπτομέρειες για την αξιοζήλευτη δραστηριότητα του ΆΘΛΟΥ και από τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν στην Ακαδημία της Αλεξάνδρειας.

Προηγούμενο άρθροΕμπ. Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Παράταση απόσυρσης ΙΧ αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΣυνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και λήψη αποφάσεων (βίντεο-φωτό)