Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και λήψη αποφάσεων (βίντεο-φωτό)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/4/2016 η τακτική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, όπου πάρθηκαν ομόφωνα αποφάσεις πάνω στα παρακάτω θέματα: 

DSC00014        

1.  Έκδοση συγχαρητηρίου δελτίου τύπου προς τον πολιτιστικό σύλλογο «Εστία Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας», για τη σπουδαία πρωτοβουλία του εξωραϊσμού και αναγέννησης του ιστορικού Κονακίου. Επίσης αποφασίστηκε η κάθε μορφής βοήθεια προς τον εν λόγω σύλλογο στο θέμα αυτό, από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου.

2. Βοήθεια στήριξης του Διεθνούς Χορευτικού Φεστιβάλ βαλκανικών παραδοσιακών συλλόγων, που φιλοξενείται πλέον κάθε χρόνο ως θεσμός από την Εστία Ρουμλουκιωτών, στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Αποφασίστηκε συγκεκριμένη πρόταση προς το Επιμελητήριο Ημαθίας, για τη δική του αρωγή.

DSC01438

3. Αίτηση στο Επιμελητήριο Ημαθίας για παροχή βοήθειας (θερμοσίφωνες) ως βοήθεια στο πρόβλημα της έλλειψης ζεστού νερού για τους πρόσφυγες του στρατοπέδου 722. Αυτό, κατόπιν συνεννόησης με τη στρατιωτική διοίκηση.                        DSC01441

4. Αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου στην παροχή ιατρικών εξετάσεων στους πρόσφυγες του 722, κατόπιν συνεννόησης με τους ιατρούς της Αλεξάνδρειας.

  5. Απόφαση για απόδοση του τιμητικού τίτλου του «Επίτιμου Προέδρου» στον παλαιό και μακροβιότερο διατελέσαντα Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, κ. Δημήτριο Δημητριάδη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του επί 19  έτη.

Θα επακολουθήσει επίσημο δελτίο τύπου του Συλλόγου προς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο από την συνεδρίαση:

Προηγούμενο άρθροΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα και τουρνουά με ομάδες Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας
Επόμενο άρθροEBZ: Επίσκεψη του βουλευτή Ένωσης Κεντρώων Θεσ/νίκης, κ. Ιωάννη Σαρίδη. (Βίντεο δηλώσεις)