Νίκη Αγκαθιάς – ΦΑΣ Νάουσα το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα των αγώνων

Αυλαία για τον πρώτο γύρο της Α’ Ερασιτεχνικής με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής, όπου τα βλέμματα των φιλάθλων κλέβει το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Αγκαθιά μεταξύ της τοπικής Νίκης και του ΦΑΣ Νάουσα.

Ένα παιχνίδι που σε περίπτωση νίκης της ομάδος του Σταύρου Κωστογλίδη αυτόματα ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα πηγαίνει στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς με ότι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια της δύσκολης κούρσας της Α’ Ερασιτεχνικής. Από την άλλη η ομάδα του Μερκούρη Καραλιόπουλου ψάχνει την δεύτερη της νίκη  στα παιχνίδια με τις ομάδες που απαρτίζουν την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχει μία μόνο νίκη στην  εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας,  ενώ ηττήθηκε από Φίλιππο Μελίκης εκτός και Αστέρα Τριποτάμου εντός.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία και για τους δύο μονομάχους,  όπου αναμένεται να έχουν αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό τους,  ενώ την αναμέτρηση θα δείξει ζωντανά το emvolos.gr σε περιγραφή Βασίλη Σιμοπούλου.

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής Αστέρας Τριποτάμου υποδέχεται στο γήπεδο του το Ροδοχώρι σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι άνθρωποι της ομάδος θα ρίχνουν κλεφτές ματιές και στο ντέρμπι της Αγκαθιάς μια και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ή νίκης των φιλοξενούμενων τότε ο Αστέρας θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του πρώτου γύρου και πλέον θα μπει με άλλο αέρα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Από την άλλη το Ροδοχώρι που βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ψάχνει να βρει μία καλή εμφάνιση που θα τονίσει την ψυχολογία της ομάδος που βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στο Μακροχώρι θα διεξαχθεί το δεύτερο πιό σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης του Γόλη Ηλιάδη του  τεχνικού που γνώρισε μεγάλες στιγμές στην τοπική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της περιοχής με το Φίλιππο Μελίκης να θέλει να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στα τελευταία παιχνίδια για να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη το Μακροχώρι θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στο Φίλιππο και να πάρει βαθμούς ή βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι αν μπορέσει να λύσει το πρόβλημα «γκολ» που στερεί από την ομάδα τα θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α’ Ερασιτεχνικής.

Στην Αγία Μαρίνα ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άχθου Αρούρη. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Φερέϊρα Kινγκ,  καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι έχουν τις δυνατότητες για να διεκδικήσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέλος στην Κουλούρα μεταβαίνει ο ΓΑΣ Κοπανός όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό ΠΑΟ σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι που τη φετινή σεζόν έχοντας χάσει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που είχαν στελεχώσει το περσινό ρόστερ θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου(15.00)

Νίκη Αγκαθιάς – ΦΑΣ Νάουσα

Αστέρας Τριποτάμου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟ Κουλούρας – ΓΑΣ Κοπανός

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Άχθος Αρούρης

Screenshot 20211119 192614 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκαν στον Πρωθυπουργό οι υπηρεσίες «Ψηφιακή Βεβαίωση Εγγράφου και «Ψηφιακή Βεβαίωση Ιδιωτικού Συμφωνητικού» – Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κωνσταντίνο Ρόζη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας DUOday