Βιώσιμη Διατροφή: 4 Συνταγές για Εσένα και το Παιδί σου

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ή αλλιώς Επισιτισμού, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) μας στέλνει ισχυρό μήνυμα ενότητας, υπενθυμίζοντας μας τη δύσκολη αυτή περίοδο, την αξία της Βιώσιμης Διατροφής. Η Βιώσιμη Διατροφή προστατεύει το περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζει μία υγιή ζωή για εμάς και για τις επόμενες γενιές. 

Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το παιδί σας; Έχετε σκεφτεί την κουζίνα ώς ένα χώρο για να δεθείτε περισσότερο; Κι όμως! Η μαγειρική με το παιδί σας αποτελεί μία συνήθεια που πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, καθώς, προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε εσάς, το παιδί σας αλλά και τη μεταξύ σας σχέση.

Για αυτό, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια σειρά από ευφάνταστες, εύκολες μα πάνω όλα νόστιμες και υγιεινές συνταγές μέσα από τις οποίες θα γνωρίσει και θα κατανοήσει τον όρο “Βιώσιμη Διατροφή“. Είναι μερικές μόνο προτάσεις για να κάνετε την αρχή!

Εσείς, γνωρίζετε τι σημαίνει Βιώσιμη Διατροφή;

Η βιώσιμη διατροφή είναι μια, εν γένει, ισορροπημένη διατροφή που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας ενός ατόμου, σε όλα τα στάδια της ζωής, με το πιο μικρό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Προηγούμενο άρθροΤο Dixan συνεχίζει το ταξίδι του «για έναν κόσμο πιο καθαρό» μέσα από το περιβαλλοντικό του πρόγραμμα  «Καθάρισε σε Βάθος»!
Επόμενο άρθροΣυμμαχία Τάσου Μπαρτζώκα με Ευρωβουλευτές της ΝΔ για επανεκκίνηση διαλόγου περί ρωσικού εμπάργκο