ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Δένδιας: Αν η Τουρκία ενοχλείται, διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ν. Δένδιας: Αν η Τουρκία ενοχλείται, διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου

«Αν η Τουρκία ενοχλείται από αυτές τις συμφωνίες, αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó), ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, στην Αθήνα και χαρακτήρισε τις τουρκικές αιτιάσεις μετά την υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας «εντελώς απαράδεκτες».

Αναφορικά με τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Ουγγαρίας, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στη συνεργασία στην οικονομία, το εμπόριο και τις επενδύσεις και επεσήμανε πως υπάρχει μια σημαντική αυξητική τάση στο διμερές εμπόριο, παρά την πανδημία. Σημείωσε πως υπάρχουν πολύ μεγάλες προοπτικές στον τομέα των επενδύσεων και χαιρέτισε την οργάνωση του ελληνο-ουγγρικού επιχειρηματικού φόρουμ, καθώς και το γεγονός ότι τον ομόλογό του συνόδευσαν επιχειρηματίες από την Ουγγαρία.

ΑΠΕ ΜΠΕ / ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη να καταλήξει σε ένα κοινό σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου που θα επιμερίζει τις ευθύνες με δίκαιο τρόπο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας