ΕΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε δασώδη περιοχή πλησίον αγροκτήματός του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 43 γραμμαρίων. Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:    https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1697017024020989

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης ΑΤ Παιονίας 2

Εξιχνίαση ληστείας και απόπειρας κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (30 Αυγούστου 2021) το πρωί, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης σε χωριό της Πέλλας, με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου, όπου την απώθησε και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε συνεργός του. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω νωρίτερα την ίδια ημέρα με το ίδιο πρόσχημα πήγαν στην οικία ηλικιωμένου στην ίδια περιοχή και αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 25ης Αυγούστου 2021 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε, με την μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της ημεδαπή γυναίκα, αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 2871 νέα κρούσματα στη χώρα – 346  διασωληνωμένοι – 590832 συνολικά – 13743  θάνατοι
Επόμενο άρθροΑΕΑ: Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού