Μ. Σάββατο-Η Κα Αλεξοπούλου παραβρέθηκε σήμερα στη θεία λειτουργία του Ιερού Ναού Aγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο το πρωί, η κα Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών του Κόμματος Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος, παραβρέθηκε στη θεία λειτουργία του Ιερού Ναού Aγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη Αττικής, στον οποίο τελέστηκε ο εσπερινός του Μεγάλου Σαββάτου και η λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, την λεγομένη Πρώτη Ανάσταση, της σπουδαιότερης γιορτής της Ορθοδοξίας μας, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κυρίλλου.

3η

Η κα Αλεξοπούλου μαζί με πλήθος πιστών παρακολούθησε τη λειτουργία με ευλάβεια και θεία κατάνυξη παρόλο τα ιδιαίτερα αυστηρά κυβερνητικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για τον Χριστιανισμό, ο φετινός εορτασμός του Πάσχα έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι, η δοκιμασία που βιώνει σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα, τον έφερε πιο κοντά στο θείο δράμα και την Ανάσταση του Κυρίου, με την ελπίδα ότι σύντομα θα επέλθει υγεία ή και η ευτυχία στις ζωές των όλων των ανθρώπων.

Η Κα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Προηγούμενο άρθροΔημήτριος Μιχαηλίδης: Ανοικοδόμηση, με την Κοινωνία των Πολιτών
Επόμενο άρθροΜήνυμα για τον εορτασμό του Πάσχα από το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη