ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: ΗΠΑ: Οι κινηματογράφοι ανοίγουν ξανά στο Λος Άντζελες καθώς η πόλη χαλαρώνει τους περιορισμούς COVID 19

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

ΗΠΑ: Οι κινηματογράφοι ανοίγουν ξανά στο Λος Άντζελες καθώς η πόλη χαλαρώνει τους περιορισμούς COVID 19

Οι κινηματογραφικές αίθουσες άνοιξαν ξανά στην κομητεία του Λος Άντζελες, που άρχισε να χαλαρώνει τους περιορισμούς, επιτρέποντας επίσης στα εστιατόρια να ξαναρχίσουν να λειτουργούν και σε εσωτερικούς χώρους.

Η μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών ταινιών στις ΗΠΑ σημείωσε μείωση των θανάτων και των νοσηλειών από COVID-19, γεγονός που επέτρεψε στους κινηματογράφους να ξαναρχίσουν τη λειτουργία τους με περιορισμένη χωρητικότητα έως και 25 τοις εκατό και σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας. Πολλοί θεατές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους αφού παρακολούθησαν μια ταινία.

Στη Μέκκα του κινηματογράφου, ωστόσο, μόνο οι μεγάλες αλυσίδες κατάφεραν να ανοίξουν ξανά ορισμένες από τις αίθουσες τους, ενώ οι περισσότερες ανεξάρτητες κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές. Ωστόσο, οι περισσότεροι κινηματογράφοι αναμένεται να ανοίξουν ξανά τις επόμενες ημέρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ruptly
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε ο 62ος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Δένδιας: Θεμελιώδης αρχή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής η σταθερή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο