Η επένδυση ΣΥΡΙΖΑ στη μαϊμουδιά στην ΕΡΤ – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Το… ρίσκο του Αλέξη Τσίπρα με τις διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας, ο φάκελος με τις καταγγελίες Καλογρίτσα εναντίον του Νίκου Παππά που έφτασε στη Βουλή αλλά και η ανάδειξη της «επιχείρησης» του ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσει πανεπιστημιακούς με στόχο να επεξεργαστούν και να ανεβάσουν επίπεδο στο επιστημονικό υπόβαθρο σκέψης του κόμματος, δεν μας επέτρεψε να σχολιάσουμε ένα άλλο θλιβερό γεγονός. Ένα γεγονός κορύφωση των fake news της Αριστεράς, που πήρε διαστάσεις από ακατοίκητους εγκεφάλους.

Σακελλαρόπουλος Γ. Νίκος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Προσέξτε: Παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο χαρτί που κατά τους … Fakeολόγους αναρτήθηκε  σε πίνακα ανακοινώσεων της ΕΡΤ κι έγραφε:  «SOS-SOS Προς συναδέλφους Δ. Παραγωγούς. Δεν παίζουμε φωτογραφία, αλλά ούτε και βίντεο Κ. Μητσοτάκη από τη βεράντα του σπιτιού Στεφανάδη…»…

Οι ευαίσθητοι Αριστεροί εξανέστησαν. Μαζί τους και κάποιοι άλλοι που είχαν τραυματικές εμπειρίες από την προϊστορία της ΕΡΤ και δη της εποχής που έδεναν κι έλυναν οι Ακριβοπούλου και Καψώχας στην εκπομπή επιτομή της προπαγάνδας!

Ουδείς σκέφτηκε ότι αν κάποιος ήθελε να προστατέψει τον Μητσοτάκη θα έβρισκε άλλους τρόπους να το πράξει. Όχι πάντως έτσι απροκάλυπτα σε πίνακα ανακοινώσεων και σχεδόν με… ντουντούκα! Ουδείς σκέφτηκε, επιπλέον, ότι αυτό το χαρτί είναι ανυπόγραφο, άρα μη άξιο σχολιασμού. Ουδείς σκέφτηκε ότι αυτή η φωτογραφία δεν έχει καν ως πειστήριο ότι είναι από την ΕΡΤ!

Παρ’ όλα αυτά, παρά το εξώφθαλμο της προβοκάτσιας, η αντιπολίτευση ζήτησε εξηγήσεις! Έχουμε πει άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται με υστερική λογική και σκούξιμο απατημένης συζύγου!

Αν είχαν κάνει τον κόπο να μπούνε στον δικτυακό τόπο www.ert.gr, θα έβλεπαν ότι ήταν εκεί οι φωτογραφίες και το βίντεο της οικίας Στεφανάδη στην Ικαρία. Κι ο

γενικός διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού Φώτης Καφαράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12.00, στις 15.00 το μεσημέρι –στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο–, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00. Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9».

Προσέξτε: Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για σαφές κι απροκάλυπτο fake news, παρά το γεγονός ότι αυτό έγινε ολοφάνερο στους πάντες, παρά το ότι παρουσιάστηκαν αδιάψευστα στοιχεία από την ΕΡΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα! Συνέχισε να επενδύει στο fake news κι έβγαλε νέα ανακοίνωση όπου… είδε …επιβεβαίωση των καταγγελιών του!  Τι κι αν, όπως αποδείχτηκε,  η είδηση με τη φωτογραφία έπαιξε τέσσερις φορές; Ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαβά του!

Έχουμε πει εκατοντάδες φορές: Κοιμούνται  με τις επιλογές τους και ξυπνάνε με τις συνέπειες. Τουτέστιν με την ανυποληψία…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2021
Επόμενο άρθροΑνοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό στις ηλικίες 75 έως 79
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.