ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Κεραμέως: Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ν. Κεραμέως: Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης και το 20ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2021 η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από την υφυπουργό Ζέτα Μακρή και τη γενική γραμματέα Αναστασία Γκίκα. «Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και όσο το δυνατόν απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας», ανέφερε στις δηλώσεις της η κ. Κεραμέως.

«Πρώτη ημέρα σήμερα επαναλειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών και η χαρά των παιδιών είναι πολύ μεγάλη. Και η δική μας επίσης», τόνισε. Η υπουργός σημείωσε ότι τα σχολεία αρχίζουν εκ νέου τη λειτουργία τους δια ζώσης, υπό τις οδηγίες και τις εισηγήσεις των ειδικών, με επιπλέον μέτρα προστασίας, όπως τα δωρεάν τεστ για τους εκπαιδευτικούς και η κλιμακούμενη ώρα προσέλευσης των παιδιών στο σχολείο. «Τα παιδιά βρέθηκαν στις τάξεις, με τους συμμαθητές τους, τους δασκάλους τους. Βρήκαν τον φυσικό τους χώρο, που είναι το σχολείο», πρόσθεσε.

 ΑΠΕ ΜΠΕ / ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Χρ. Ταραντίλης: Συνεχίζουμε να παίζουμε άμυνα και ταυτόχρονα αναπτύσσουμε την αντεπίθεσή μας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Την Ναυτική Αστυνομία της Πορτογαλίας επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λισαβόνα