ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος η προστασία της χώρας μέχρι να ολοκληρωθεί ο μαζικός εμβολιασμός

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος η προστασία της χώρας μέχρι να ολοκληρωθεί ο μαζικός εμβολιασμός και η μετάβαση στην ομαλότητα και την ανάπτυξη

«Όλος ο κυβερνητικός σχεδιασμός κατατείνει σε ένα στόχο: Από τη μία πλευρά η χώρα να μείνει προστατευμένη από τον κορονοϊό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του μαζικού εμβολιασμού και από την άλλη να διαθέτει έναν οικονομικό και κοινωνικό οδικό χάρτη για να πιάσει ξανά το νήμα της μετάβασης στην ομαλότητα και την ανάπτυξη» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι « όσο πιο πιστά τηρούνται τα πρώτα, τα μέτρα περιορισμού δηλαδή, τόσο ευκολότερα θα αίρονται οι περιορισμοί και όσο περισσότεροι πολίτες θα εμβολιάζονται τόσο πιο κοντά θα έρχεται και το τέλος αυτής της μεγάλης περιπέτειας για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο της υπουργού Παιδείας ο πρωθυπουργός τόνισε: «Το νομοσχέδιο για το οποίο θα μας μιλήσει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, αναβαθμίζει από τη μία τις σπουδές, από την άλλη την ασφάλεια στα πανεπιστήμια. Η καθιέρωση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας. Και εξασφαλίζει ένα στοιχειώδες επίπεδο γνώσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

 ΑΠΕ ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού
Προηγούμενο άρθροΣε λειτουργία η εφαρμογή του gov.gr: Το κράτος περνά στο κινητό μας τηλέφωνο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα έκανα από τους πρώτους το εμβόλιο