ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αργεντινή: Έβαλαν χιλιάδες σημαίες στην παραλία Μαρ ντελ Πλάτα για τα θυμάτων του COVID-19

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Αργεντινή: Eκατοντάδες σημαίες τοποθετήθηκαν στην παραλία Μαρ ντελ Πλάτα προς τιμήν των θυμάτων του COVID-19

504 σημαίες της Αργεντινής τοποθετήθηκαν στην άμμο στην παραλία του Μπρίστολ στην τουριστική πόλη Μαρ ντελ Πλάτα για να τιμήσουν εκείνους που πέθαναν από κορονοϊό στην πόλη. “Ανακάλυψα ότι το μνημείο ήταν για τα θύματα του COVID, νομίζω ότι είναι τέλειο, πολύ καλό γιατί οι άνθρωποι αρρώστησαν, πέθαναν και δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα να τους θεραπεύσουμε”, δήλωσε η Aλίσια Φερνάντες .

Ο Μίρτα Κάριζο, ένας άλλος κάτοικος της Μαρ ντελ Πλάτα, πρόσθεσε, “Νομίζω ότι ο κορονοϊός ήρθε όπως ακούσαμε … ήρθε να μείνει, και θα πρέπει να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και αν ο Θεός θέλει το εμβόλιο θα έρθει σύντομα.” Το μνημείο δημιουργήθηκε από μια ομάδα κατοίκων της πόλης που επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Από την Πέμπτη, η Αργεντινή έχει αναφέρει 856.369 κρούσματα και 22.710 θανάτους που σχετίζονται με την ασθένεια, του κορονοϊού σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ruptly
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Χημικά και πέτρες στο μαθητικό συλλαλητήριο
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Έως τις 23 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εκμάθηση Ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για Ρομά στο Δήμο Αλεξάνδρειας»