ΑΕ Σχοινά: Πυροδότησε τη βόμβα της χρονιάς!!!Απέκτησε Βαγγέλη Αβραμόπουλο

Χαράς ευαγγέλια για τους φιλάθλους της Α.Ε. Σχοινά. Ο Δημήτρης Σεμερτζής πυροδότησε τη βόμβα της χρονιάς και με μεθοδευμένες κινήσεις απέκτησε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά της Ημαθίας στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος θα προσθέσει  ποιότητα και εμπειρία στην προσπάθεια της ομάδας να βρει ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία και σίγουρα μαζί με τον Δήμο Πέτκο αναμένεται να  βάλουν δύσκολα σε  όσους κληθούν να τους αντιμετωπίσουν . Αναμένονται και άλλες κινήσεις από την Δ. Σεμερτζή,  καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίρτσογλου από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Το Δ.Σ της Α.Ε Σχοινά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Πρόκειται για τον 29χρονο αμυντικό μέσο Βαγγέλη Αβραμόπουλο, έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές εν ενεργεία του νομού μας.

Έχοντας αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα, στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας, στον Καμπανιακό, στη Νάουσα,στην Αγκαθιά και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος θα βοηθήσει την ομάδα μας στη Α’ Ερασιτεχνική τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία πετυχημένη χρονιά.Είμαστε σίγουροι ότι με τη βοήθεια του αλλά και των συμπαικτών του η ομάδα μας  θα φτάσει εκεί που της αξίζει…

Προηγούμενο άρθροΑΕ Σχοινά: Έβαλε σιγουριά για την θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Νίκου Μουσκεφτάρα
Επόμενο άρθροΝ. Χαρδαλιάς: Πήραμε τα νέα μέτρα για να ανακοπεί η αυξητική τάση της επιδημίας