Έτσι γίνονται τα παιγνίδια – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Με τον ρυθμό που κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουν τη δημοσιότητα πεπραγμένα της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι δεν θ’ αργήσει η ώρα που η Αριστερά θα κερδίζει και στην Ελλάδα τα ποσοστά που λαμβάνει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Σακελλαρόπουλος Γ. Νίκος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Τώρα, έχουμε τις απίστευτες αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική κι εγκληματική επιχείρηση συγκάλυψης όσων συνέβησαν στο Μάτι που έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό της σήψης, που πότε είχε πρωταγωνιστή τον Παπαγγελόπουλο, πότε τον Παππά και το …μαγαζί, πότε τον Πετσίτη, πότε επίορκους κρατικούς λειτουργούς με πολιτική καθοδήγηση και πότε λοιπούς νταραβερητζήδες….

«Έτσι γίνονται τα παιχνίδια…», ακούγεται να λέει  ο τότε αρχηγός της Π.Υ. στον διορισμένο από τον εισαγγελέα πραγματογνώμονα. Έτσι γίνονται τα παιγνίδια! Ρωτήστε και τον Μιωνή, τον Καλογρίτσα… Ρωτήστε τους δέκα πολιτικούς που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια…. Ρωτήστε τους κατοίκους των Κυθήρων και της Μάνης που αφέθηκαν να καούν οι περιουσίες τους μόνο και μόνο για να ξηλωθεί ως υπεύθυνος ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής που δεν ήταν αρεστός…

Δεν ξέρω αν οι δικαστές αύριο θα φορέσουν γουνάκια για να δικάσουν το παρακρατικό σύστημα που είχε στήσει η Αριστερά με τη συμμετοχή της γλοιώδους Ακροδεξιάς.  Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν έχει βγει ένας –έτσι για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ- να ζητήσει μια συγγνώμη, για τα χιλιάδες ψέματα που είπαν, τις κακοήθειες, τις κρεμάλες που έστησαν, τα παιγνίδια τους με τους θεσμούς κι όλες τους τις χυδαιότητες.

Βλέπω με έκπληξη την τότε πολιτική προϊσταμένη του αρχηγού της Πυροσβεστικής να κάνει ότι δεν τον γνωρίζει. Λες και τον κάναμε αρχηγό εγώ κι εσείς…

Η Όλγα Γεροβασίλη, αρχικά διέψευσε όσα ήρθαν στο φως. Μετά, υπό την πίεση του ηχητικού …. μήνυσε την εφημερίδα που έφερε στο φως τα φρικτά ντοκουμέντα!   Αλλά δεν μηνύει αυτόν που τα λέει και την εμπλέκει!

Η Όλγα Γεροβασίλη, είναι σαφές ότι δεν μας τα λέει καλά απειλώντας με αγωγές και μηνύσεις. Αλλά, σε τελική ανάλυση αυτό είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο πρωτεύον.  Αν, δηλαδή, νομίζει ότι λέει ψέματα ο Ματθαιόπουλος ας στραφεί εναντίον του κι ας τον καταστήσει κατηγορούμενο. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να υπερασπίσει την τιμή της.  Αλλιώς η κοινή γνώμη θα πιστεύει – σωστά ή λάθος- ότι φοβάται να στραφεί κατά του Ματθαιόπουλου μη τυχόν βγάλει κι εκείνος κανένα ηχητικό…

Πρέπει να πούμε κι αυτό: Η δυσπιστία εναντίον της Γεροβασίλη δεν είναι τωρινή. Δεν ξύπνησαν ξαφνικά οι Έλληνες και την στολίζουν στο πάλαι ποτέ βασίλειο του ΣΥΡΙΖΑ, το διαδίκτυο.  Η Γεροβασίλη επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από τη συνολική στάση του κόμματός της σε μια σειρά κορυφαίων ζητημάτων. ‘Όπως την αήθη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ στην τραγωδία στο Μάτι…  Αφενός με τους χαρακτηρισμούς για …. «λαθροκατοίκους ή και τις αναρτήσεις του Πολάκη ότι οι νεκροί είναι ….δημιούργημα των βοθροκάναλων, αφετέρου με την παράσταση Τσίπρα τη νύκτα της φρίκης ή και με τις ντροπιαστικές δηλώσεις της Δούρου που είπε ότι… της έτυχε στραβή στη βάρδια της!! Για να μη θυμηθούμε τον Τόσκα που ανερυθρίαστα μας έλεγε ότι δεν βρήκε κανένα λάθος στο επιχειρησιακό σχέδιο, την ώρα μάλιστα που βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσαν το αδιαχώρητο στα …βορθροκάναλα για μας πείσουν ότι όλα ήταν σχέδιο προκειμένου να  σαμποταριστεί η αριστερή κυβέρνηση!!!

Με όλα αυτά λοιπόν να αποτελούν νωπή ιστορία μόνο αν η υπουργός μηνύσει τον Ματθαιόπουλο θα μπορεί να περιμένει να σώσει την πολιτική της υπόληψη.  Διαφορετικά, όλα τα άλλα κι ειδικά οι αναφορές ότι… κινδυνεύει η δημοκρατία, είναι  λόγια που προσβάλλουν την κοινωνία αλλά κυρίως τους 102 ανθρώπους που βρίσκονται στους φρεσκοσκαμμένους ακόμη τάφους…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020
Επόμενο άρθροΤηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.