Αλεξάνδρεια : Διευθυντής 1ου ΓΕΛ Κ. Κούγκας. Έτσι θα λειτουργήσει το Λύκειο τη Δευτέρα 11 Μαΐου – Βίντεο- Φώτο

Ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Αλεξάνδρειας Κώστας Κούγκας αναφέρθηκε στο νέο τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας από τη Δευτέρα 11 Μαΐου,  καθώς ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τη λειτουργία της 1ης φάσης, όπου  θα υποδεχθούν τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας 

Ο συνωστισμός κατά την προσέλευση-  αποχώρηση στη  σχολική μονάδα θα περιορισθεί,  καθώς θα υπάρχει μέριμνα να τηρούνται αποστάσεις μεταξύ των μαθητών, ενώ η διαρρύθμιση των αιθουσών έχει ακολουθήσει τις οδηγίες του Υπουργείου και της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Σε κάθε αίθουσα θα υπάρχουν 10- 11 μαθητές με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό να ορίζεται σύμφωνα με την εγκύκλιο στους 15(δεκαπέντε).

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι θα συμβεί με τις απουσίες, στον τρόπο καθαρισμού των αιθουσών και γενικότερα σε όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από  τη Δευτέρα, ενώ τόνισε ότι η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς, ενώ θα υπάρχει επάρκεια απολυμαντικών σε όλους τους χώρους της σχολικής μονάδας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC 0033 DSC 0031 DSC 0026 DSC 0024 DSC 0016 DSC 0022 DSC 0014

DSC 0015

Προηγούμενο άρθροΝεοχώρι Ημαθίας: Η Όλγα Σβώλου δώρισε μάσκες σε Κοινότητα, Αστυνομία και Πυροσβεστική. – βίντεο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη: Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης εγκαινίασε το συντονιστικό ΕΛΑΣ – Δημοτικής Αστυνομίας