Σε ποιες ενέργειες θα προβεί ο κ. Κικίλιας, ώστε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» να προβεί στην πρόσληψη των επιτυχόντων εργαζόμενων

Σε συνέχιση του αγώνα μας για την δίκαιη πρόσληψη μας με βάση τα αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ 1/2018 που εκδόθηκαν το Σεπτέμβριο του 2018,από την οποία προκύπτουν 53 άτομα επιτυχόντες (τραπεζοκόμοι, φύλακες και μάγειρες), κατατέθηκε ερώτηση στην βουλή προς τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια από τους βουλευτές του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή και κ. Στολτίδη Λεωνίδα στην οποία ρωτάται ο  υπουργός σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» να προβεί άμεσα στην πρόσληψη των παραπάνω επιτυχόντων εργαζόμενων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις των επιτυχόντων αυτή την στιγμή καλύπτονται από εργολαβικές εταιρείες με την σύμφωνη γνώμη του νοσοκομείου κ της διοίκησης του, αφήνοντας εκτός, τους νόμιμα επιτυχόντες της ΣΟΧ 1/2018 οι οποίοι θα κάλυπταν θέσεις για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»…

Αναμένουμε τις απαντήσεις του υπουργού υγείας κ. Κικίλια σε αυτό το φλέγων ζήτημα που έχει διάρκεια 2 χρονών και που μέχρι τώρα κάνεις δεν είχε το σθένος να το επιλύσει τοποθετώντας τους επιτυχόντες στις θέσεις τους….

Ευχαριστούμε πολύ  τους βουλευτές που έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα μας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για το θέμα μας!!!!

 

 

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ Ημαθίας: Να αποζημιωθούν πλήρως οι παραγωγοί
Επόμενο άρθροΔημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Κορονοϊός, κλιματική αλλαγή και ενεργειακή μετάβαση