Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του Γιώργου Ουσταμπασίδη

Με μεγάλη λύπη ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων πληροφορήθηκε το χαμό του Γεώργιου Ουσταμπασίδη, ενός αξιοσέβαστου  μέλους του συλλόγου.

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του και με δική του πρωτοβουλία έγινε η ανακαίνιση της Στέγης Ποντίων, ενώ εγκαινιάστηκε το μνημείο  αφιερωμένο στην ποντιακή γενοκτονία με δωρεά της οικογένειας Κολοθά. Αξιοσημείωτη ήταν  η μεσολάβησή του   για την παρουσία  του τότε προέδρου της Δημοκρατίας,  Κωστή  Στεφανόπουλου στα εγκαίνια του μνημείου.

Η δράση του επεκτάθηκε και εκτός τοπικής  εμβέλειας, καθώς διετέλεσε σημαντικό ιδρυτικό μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας  Ελλάδος , ενώ αποτέλεσε διοικητικό μέλος  της ΣΠΟΣ Κεντρικής  Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Χάρη στην ευστροφία του, στην δημιουργικότητα και στην αμέριστη αγάπη του για τον ποντιακό ελληνισμό   συνέδραμε στη διατήρηση του ποντιακού στοιχείου και πολιτισμού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας  και περιχώρων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα χορευτικά τμήματα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την ευγνωμοσύνη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Οι σημαίες του μνημείου στη Στέγη Ποντίων θα κυματίζουν μεσίστιες ως ένδειξη πένθους.

Καλό Παράδεισο.

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΚΜ διαθέτει 40 εκ. ευρώ για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας
Επόμενο άρθροΑΧΑ: Έμπρακτη στήριξη 360°