Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αστραπή Μεσοποταμίας 2 – 1. Νίκη παραμονής για τον Μέγα – Βίντεο-Φωτο

Μεγάλη νίκη με ανατροπή  για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων,  ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί με 2-1 της Αστραπής Μεσοποταμίας  περνώντας με επιτυχία και αυτό το εμπόδιο, κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια του όσον αφορά  την υπόθεση παραμονή.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Μεγάλο κέρδος για  την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου η ελπιδοφόρα εμφάνιση του Αντώνη Παρσόπουλου που ξαναβρήκε την επαφή με τα δίχτυα, στοιχείο που το έχει ανάγκη η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία . Με το καλημέρα η Αστραπή Μεσοποταμίας προηγήθηκε στο σκορ στο 6’ με διαγώνιο σουτ του Στασινόπουλου που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Αργυρόπουλος διαμορφώνοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-1.  Η απάντηση για  τους  γηπεδούχους ήρθε στο 17’ με τον Παρσόπουλο  ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Βλάχου από αριστερά και με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Άλλες σημαντικές στιγμές του πρώτου μισού του παιχνιδιού ήταν στο 33’,  όταν ο Τσιρίδης επιχείρησε  σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι  του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 45’ ο βραζιλιάνος Ντος Σάντος έκανε πολύ καλή ενέργεια πέρασε τον Κράτσια, αλλά άνοιξε την μπάλα αριστερά και δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ  τους γηπεδούχους

Σκορ ημιχρόνου 1-1

Στο 61’ ο νεοεισελθών Χαλβατζής από κοντά έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους εκμεταλλευόμενος  σέντρα  του Παρσόπουλου από δεξιά. Στο 71’ ο ποδοσφαιριστής που έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τους γηπεδούχους  με κεφαλιά ανάγκασε τον Κράτσια να κάνει μεγάλη απόκρουση, ενώ στην συνέχεια η μπάλα βρήκε  στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Η πιο σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αργυρόπουλος έβγαλε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαθανασίου. Στο τρίτο λεπτό  των καθυστερήσεων ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αβραμόπουλο για καθυστέρηση.

Διαιτητής ο κος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Τραούδα, Αγγελόπουλο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος,  Πέικος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Κιρκιλιανίδης(86’ Αναδολού), Ντος Σάντος(90’ Σωτηράκης),  Φουρτζίου(60’ Χαλβατζής), Παρσόπουλος(75’ Πίκος)

Αστραπή Μεσοποταμίας

Κράτσιας,  Παλαιοδήμος, Καραμανίδης,  Σιοπόβου,  Ψωμιάδης, Χότζα, Παπαθανασίου,  Κοκοβίδης,  Ταρέλι(60’ Χάντρι), Στασινόπουλος,  Βασιλειάδης(76’ Καραπαρίδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

TRI MES 1 TRI MES 2 TRI MES 3 TRI MES 4 TRI MES 5 TRI MES 6 TRI MES 7 TRI MES 8 TRI MES 9 TRI MES 10 TRI MES 11 TRI MES 12 TRI MES 13 TRI MES 14 TRI MES 15 TRI MES 16 TRI MES 17 TRI MES 18 TRI MES 19 TRI MES 20 TRI MES 21 TRI MES 22 TRI MES 23 TRI MES 24 TRI MES 25 TRI MES 26 TRI MES 27 TRI MES 28 TRI MES 29 TRI MES 30 TRI MES 31

Προηγούμενο άρθροΔόξα Βρυσακίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1 – 0. Κέρδισε το ντέρμπι η Δόξα και παρέμεινε πρώτη – Βίντεο-Φωτο
Επόμενο άρθροΕκτός έδρας νίκη των Παγκορασίδων του ΓΑΣ Μελίκης επί του Ποσειδώνα Βέροιας.