ΝΠΣ Βέροιας: Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας 2020

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των ηλικιακών τμημάτων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Ελιά και παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων των αλλά και γονείς.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας ενώ παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας και ο συνεργάτης του Γιάννης Ποζιάδης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Μεταξάς, ο συνεργάτης της διοίκησης της ΠΑΕ σε οικονομικά θέματα Γιώργος Τσαλουχίδης, ο προπονητής  Νίκος Καρύδας, οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Βεργώνης, Γιάννης Πασάς, Γιώργος Μπλέτσας και Βασίλης Τσιμόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Γκίτκος. Προσκεκλημένος ήταν ο ποδοσφαιριστής Παντελής Καπετάνος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Χριστίνα Μοτσιοπούλου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αχιλλέας Μπίκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Στέργιος Μουρτζίλας, οι προπονητής Άρης Αδαλόγλου, Νίκος Καρύδας και οι Παντελής Καπετάνος, Αλέξης Βεργώνης.

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας και μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς.

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας2 ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας3 ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας4 ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας5

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Επόμενο άρθροΜάκης Βορίδης: Σιγή Αραχωβίτη για τα 60 εκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή