Εκτός έδρας ΠΑΟΚ και Νάουσα εντός το Ροδοχώρι. Παλαιοχώρι- Μελίκη το παιχνίδι της αγωνιστικής.

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Νίκας Στέλιος
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα μεταβεί στη Ραχιά,  όπου θα αντιμετωπίσει τους Πόντιους Βέροιας σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ έχει τον πρώτο λόγο, καθώς η αντίπαλος του βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα θα αντιμετωπίσει στον Τριπόταμο τον τοπικό Αστέρα και θέλει τη νίκη για να για να πιστοποιήσει την πολύ καλή  κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και να διατηρηθεί  σε τροχιά play-off.

 Η ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα υποδεχτεί στην έδρα της την Θύελλα Σταυρού σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη είναι ικανή να βάλει δύσκολα ακόμα και σε ομάδες με την ποιότητα του ΓΑΣ. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη που την Τέταρτη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει να κλείσει την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να μείνει στο κόλπο των play-off.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, όπου θα μεταβεί στη γειτονική Χαρίεσσα για να κοντραριστεί με  την τοπική ΑΕ. Ο Μέγας που με τον Τάκη Τσακαλίδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έχει μόνο επιτυχίες θέλει να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί, καθώς την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο πέμπτος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Πλατέος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟ Κουλούρας,  σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Στέλιου Ζάρκου θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη τετράδα  του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας μεταξύ του τοπικού Αχιλλέα και του ΓΑΣ Κοπανού. Αμφίρροπη  αναμέτρηση, όπου όλα τα αποτελέσματα φαντάζουν πιθανά με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Στο Παλαιοχώρι  θα διεξαχθεί μία σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ  δύο ομάδων που δίνουν τη μάχη της παραμονής. Άρης Παλαιοχωρίου και Φίλιππος Μελίκης θα  διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα στην μάχη αποφυγής των play-out. Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων.

Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Μακροχώρι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ουραγού της βαθμολογίας Ολυμπιακού Νάουσας. Η ομάδα του Γόλη  Ηλιάδη θέλει να προσθέσει στη συλλογή της άλλο ένα τρίποντο, που θα της δώσει ασφαλή βαθμολογική διαφορά από την ζώνη των play-out.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 1η Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Αστέρας Τριποτάμου – ΦΑΣ Νάουσα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Θύελλα Σταυρού

ΑΕ Ποντίων Βέροιας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΠΑΟ Κουλούρας

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης

Μακροχώρι – Ολυμπιακός Νάουσας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανός

βα1

Προηγούμενο άρθροΗ απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για τις 24-48 δόσεις – Ποιές οφειλές εντάσσονται στη νέα πάγια ρύθμιση
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ αίρει τους περιορισμούς στη χρήση ναρκών κατά προσωπικού.