Θύελλα Σταυρού – Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 0-2. Καθάρισε με την ποιότητά του στην επανάληψη. – βίντεο – φωτο

Έπειτα από ένα σχετικά αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανεβάζοντας την απόδοσή του στην επανάληψη πέρασε νικηφόρα 2-0 από τη δυσκολοκατάβλητη έδρα της Θύελλας Σταυρού.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Ζαρογιάννη στάθηκαν ικανοποιητικά στο πρώτο μισό του αγώνα όπου και δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στην επανάληψη παίζοντας πιο παθητικά δεν κατάφεραν να βρουν απαντήσεις από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν. Αναμφισβήτητα βαρόμετρο στην τελική έκβαση του αγώνα στάθηκε η ποιότητα καθώς και η εμπειρία ορισμένων παικτών του Τάκη Τσακαλίδη, που κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στα πιο καίρια σημεία της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ:

Στο 6΄ ο Αργυρόπουλος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, το σουτ όμως που εξαπέλυσε πέρασε μόλις πάνω από το δοκάρι του Αποστολίδη. Στο 14΄ κλασική ευκαιρία χάνει ο Πέτγαζλης για τη Θύελλα, όταν νικήθηκε εξ΄επαφής από τον Αποστολίδη έπειτα από τη σέντρα του Κοντογιάννη. Στο 32΄ ο Αποστολίδης απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Φωτόπουλου.

Ημίχρονο 0-0.

Πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης στο 63΄ για τους φιλοξενούμενους, όταν από σέντρα ακριβείας του Αργυρόπουλου ο Τσακαλίδης από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 69΄ εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του Νιογκάνα, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αποστολίδης. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές στην εκτέλεση του κόρνερ στο 70΄ (Αργυρόπουλος σέντρα, Νιογκάνα κεφαλιά) αυτή τη φορά βρήκαν δίχτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ για τον Μέγα Αλέξανδρο της Αγίας Μαρίνας (0-1). Στο 72΄ σέντρα-σουτ του προωθημένου Παπαδόπουλου Δ., πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ευαγγελόπουλου. Στο 75΄ μοναδική ευκαιρία σπαταλάει ο Αργυρόπουλος, όταν από πάσα του Καραγιάννη και μόνος μπροστά από το τέρμα στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 76΄ μακρινή βολίδα του Ντινόπουλου περνάει λίγο έξω από το αριστερό παραθυράκι του Ευαγγελόπουλου. Στο 81΄ ο Μιχαηλίδης έχασε το κοντρόλ μπροστά από το τέρμα του Σταυρού και μαζί μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του. Στο 86΄ ο Αργυρόπουλος αξιοποίησε την ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Φωτόπουλου, γράφοντας το 0-2 και ουσιαστικά κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ στο 90΄στέρησε από τους γηπεδούχους ο Ευαγγελόπουλος, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Κοντογιάννη.

Τελικό 0-2.

Διαιτητής ο κ. Μελτζανίδης, βοηθοί οι κ.κ. Παρασίου – Σιουκιούρογλου.

Θύελλα Σταυρού (Ζαρογιάννης): Αποστολίδης, Χαραλαμπίδης (69΄ Μελιόπουλος), Μυλωνάς Αλ., Παπαδόπουλος Δ. (84΄ Πασχαλίδης), Περτσούνης, Θυμιόπουλος Δ., Κοντογιάννης, Ντινόπουλος, Πέτγαζλης (74΄ Θυμιόπουλος Ν.), Κοσέογλου, Παπαδόπουλος Κ. (84΄ Δαουκόπουλος).

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας (Τσακαλίδης): Ευαγγελόπουλος, Τουλουμτζής, Φωτόπουλος, Νιογκάνα, Τζάνι, Σερασκιέρης, Συμπεθέρης, Γκιουλέκας (44΄ Μιχαηλίδης), Καραγιάννης (86΄ Μουστάκας), Αργυρόπουλος (90΄ Αλεξιάδης), Τσακαλίδης (88΄ Παπουλίδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

STAYR AG MAR 1 STAYR AG MAR 2 STAYR AG MAR 3 STAYR AG MAR 4 STAYR AG MAR 5 STAYR AG MAR 6 STAYR AG MAR 7 STAYR AG MAR 8 STAYR AG MAR 9 STAYR AG MAR 16 STAYR AG MAR 17 STAYR AG MAR 18 STAYR AG MAR 19

Προηγούμενο άρθροΑ ΕΠΣ Ημαθίας (20η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΦίλιππος Μελίκης- ΑΕ Ποντίων Βέροιας 2 – 1. Νίκη παραμονής για τον Φίλιππο – Βίντεο – Φώτο