Πάττυ Παράσχου – Συνέντευξη: Όραμα και νέος αέρας στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού. βίντεο

Δίπλα στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα και πλάι στο γραφικό Εξωκλήσι του Ιωάννη Θεολόγου, ήταν το μέρος που διάλεξε η Πάττυ Παράσχου για να μας ..εξομολογηθεί το πολιτικό της όραμα για την Τοπική Κοινότητα Λουτρού.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με ένα πηγαίο χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, παραδέχεται ότι αν και νύφη στο Λουτρό -κατάγεται από το Νησέλι- αγαπήθηκε, όπως και η ίδια αγαπάει υπέρμετρα το χωριό που κατοικεί μόνιμα. Οραματίζεται την πρόοδο της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού όπου και θέτει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, συμπορευόμενη του συνδυασμού ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του σημερινού δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη. Η συμπαθής Πάττυ (Σ.Σ. άραγε πόσοι την γνωρίζουν με το βαφτιστικό της “Παναγιώτα”), σπάει όλα τα κοντέρ μιας υπερδραστήριας γυναικείας προσωπικότητας. Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις, απαριθμώντας της δραστηριοτητές της; Είναι δασκάλα ZUMBA, ανιματέρ, παρουσιάστρια εκδηλώσεων, πρώην ραδιοφωνική παραγωγός και ένα σωρό ακόμη που ίσως μας διαφεύγουν. Πάνω από όλα όμως είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, πιστή στις αξίες και τις παραδόσεις ενός τόπου που η ίδια υπεραγαπά.

Σίγουρα η Πάττυ Παράσχου δεν είναι πολιτικός, ούτε άλλωστε το δήλωσε ποτέ. Βέβαιο είναι όμως ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης “χτύπησε φλέβα χρυσού” επιλέγοντάς την στο τοπικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: “Η καρδιά χτυπάει..” Η συγκινητική εκδήλωση ανθρωπιάς της Εστίας Ρουμλουκιωτών. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του υποψηφίου ΤΚ Αλεξάνδρειας Βασίλη Τζικόπουλου με τον συνδυασμό ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. – βίντεο