Βέροια – Εδεσσαϊκός 1-1. Πλήγωσε την «Βασίλισσα» ο Εδεσσαϊκός – Βίντεο – Φώτο

Δεν τα κατάφερε σήμερα η «Βασίλισσα» να επικρατήσει του Εδεσσαϊκού, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας και με αυτόν τον τρόπο να δώσει καινούργιο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι οποίοι διεκδίκησαν μέχρι τέλους το καλύτερο για την ομάδα τους. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού όταν ο Μεταξάς δέχτηκε μπαλιά από τον Κιόρτση ο οποίος μπήκε από αριστερά πλάσαρε τον Κοντογουλίδη ανοίγοντας τον δείκτη του σκορ, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το καλημέρα…Στο 20’ ο Σάκης Κανούλας σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου, ενώ λίγο αργότερα στο 26’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Το πέναλτι κέρδισε ο αρχηγός της «Βασίλισσας»  όταν ανετράπη από τον Χαραβατίδη πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την πρώτη καλή ευκαιρία να σημειώνεται στο 56’  όταν ο Μπλέτσας από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε μια κεφαλιά ψαράκι του Βεργώνη. Την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι έχασε η Βέροια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Χατζάρας από αριστερά σέντραρε , χωρίς να μπορέσουν οι Μυλωνάς και Σκαθαρούδης από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς της Βέροιας στα ουράνια. Λίγο πριν από αυτή την φάση στο 90’+1’  ο Χατζάρας με δυνατό σουτ έδωσε την ευκαιρία στον Σοϊλεμέζογλου να διώξει σωτήρια, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 90’+2’ κοντινή κεφαλιά του Βεργώνη. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όταν σημειώθηκαν αψιμαχίες χωρίς κάτι το ιδιαίτερο , ενώ μεγάλη ένταση υπήρξε και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

 Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η Βέροια βάσει  ευκαιριών δικαιούταν τους βαθμούς της νίκης, καθώς είχε καθαρές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ αντίθετα οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων προσπάθησαν να αμυνθούν και να κτυπήσουν στην κόντρα και τελικά κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Επόμενο παιχνίδι για την Βέροια η αναμέτρηση εκτός έδρας με την Νίκη Αγκαθιάς, ενώ ο Εδεσσαϊκός υποδέχεται τον Μελιτέα Μελίτης. Από το παιχνίδι της Βέροιας το επόμενο Σάββατο θα απουσιάσει ο αρχηγός της Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Με προβλήματα τα οποία εντοπίζονται κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο η διαιτησία του κου Μπεκιάρη, ενώ με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί κ.κ. Στεφανής και Βογιατζής.

Συνθέσεις

Βέροια

Κοντογουλίδης, Μούχαλης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας(57’ Παπουτσίδης), Κανούλας(81’ Μυλωνάς), Ταΐρης, Τσικόπουλος(70’ Σκαθαρούδης), Μουρατίδης(46’ Χαντζάρας).

Εδεσσαϊκός

Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης(13’ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης(77’ Λαφαζανίδης), Τούφας, Παπαδημητρίου, Μεταξάς, Ντόγος (68’ Τσιάκαλος).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις στο βίντεο:

Φωτο:

ΒΕΡ ΕΔΕΣ 1 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 2 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 3 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 4 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 5 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 6 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 7 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 8 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 9 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 10 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 11 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 12 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 13 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 14 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 15 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 16 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 17 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 18 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 19 ΒΕΡ ΕΔΕΣ 20

Προηγούμενο άρθροΑλμωπός Αριδαίας – Νίκη Αγκαθιάς 2-0. Ανώμαλη προσγείωση στην Αριδαία.. – βίντεο – δηλώσεις προπονητών
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Πρόσκληση ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Αλεξάνδρειας με θέμα «Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές»