Αλεξάνδρεια :Κέρδισε τις εντυπώσεις ο ετήσιος χορός του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας – Βίντεο – Φώτο

Με μεγάλη παρουσία κόσμου που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Οι μαθητές της Γ’ τάξης είχαν επιμεληθεί την όλη εκδήλωση μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια και πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν . Καθηγητές, γονείς, και φίλοι των παιδιών με την σημερινή τους παρουσία ενίσχυσαν την προσπάθεια των μαθητών για την πραγματοποίηση της 5ημερης εκδρομής. Μετά την εντυπωσιακή είσοδο των μαθητών στον χώρο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του 15μελους, η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων κα Έφη Καραγιάννη και ο διευθυντής κος Κούγκας Κωνσταντίνος ευχαρίστησαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  το εκπαιδευτικό προσωπικό και την δημοτική αρχή για τις προσπάθειες που κάνουν στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Στην συνέχεια στα video wall οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια μέσα από το φωτογραφικό υλικό που προβλήθηκε. Και τέλος πριν ξεκινήσουν οι χοροί,  μαθητές και μαθήτριες σε συνεργασία με την σχολή χορού «Αρμονία της κίνησης» συμμετείχαν στην μουσικοχορευτική παράσταση  «Bachelor the Eftrapela» ξεσηκώνοντας το κοινό και αποσπώντας το ασταμάτητο χειροκρότημα του.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και θέλοντας και με αυτός με την σειρά του να συμβάλει στην προσπάθεια της πραγματοποίησης της εκδρομής προσέφερε ένα σημαντικό ποσό από ίδια κεφάλαια και όχι από τα ταμεία του δήμου όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ενισχύσει οικονομικά την εκδρομή των μαθητών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

XOR GEL 1 XOR GEL 2 XOR GEL 3 XOR GEL 4 XOR GEL 5 XOR GEL 6 XOR GEL 7 XOR GEL 8 XOR GEL 9 XOR GEL 10 XOR GEL 11 XOR GEL 12 XOR GEL 13 XOR GEL 14 XOR GEL 15 XOR GEL 16 XOR GEL 17 XOR GEL 18 XOR GEL 19 XOR GEL 20 XOR GEL 21 XOR GEL 22 XOR GEL 23 XOR GEL 24 XOR GEL 25 XOR GEL 26 XOR GEL 27 XOR GEL 28 XOR GEL 29 XOR GEL 30 XOR GEL 31 XOR GEL 32 XOR GEL 33 XOR GEL 34 XOR GEL 35 XOR GEL 36 XOR GEL 37

Προηγούμενο άρθροΑτρόμητος Διαβατού – Αλιάκμων Νησελίου 4 – 0. Πήρε φόρα ο Ατρόμητος. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΜελίκη : Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές και προσέλευση κόσμου τα Θ’ Μελίκεια – «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ» – (βίντεο-φωτό)