Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – Φίλιππος Μελίκης 5-0. Σήμερα ήταν Αστέρας – Βίντεο – Φώτο

Το καλύτερο του παιχνίδι έπαιξε μέχρι σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, καθώς παίζοντας παραγωγικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να επιβληθεί του Φίλιππου Μελίκης με 5-0.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τα μεγάλα κέρδη του σημερινού αγώνα για την ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη ήταν η πολύ καλή κυκλοφορία, η δημιουργία πολλών φάσεων που τις περισσότερες από αυτές εξουδετέρωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Μελίκης Μπουκουβάλας. Ακόμη αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή απόδοση για ένα ακόμη παιχνίδι του Μπαντή και ότι ο Καραντουλαμάς άνοιξε λογαριασμό στην λίστα των σκόρερ της ομάδος, αφού μπαίνοντας σαν αλλαγή πέτυχε 2 από τα 5 τέρματα της ομάδος. Τα τέρματα του Πλατέος πέτυχαν κατά σειρά οι, Χαλβαντζής 5’, Αντωνίου 35’,  Μπαντής 74’ και Καραντουλαμάς στο 78’ και 90+3’. Σκορ ημιχρόνου 2-0.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το Πλατύ ήταν ανώτερο στο σημερινό παιχνίδι και κέρδισε δίκαια, ενώ από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται βελτιωμένο και φυσικά τον βοηθάει το  βατό πρόγραμμα μέχρι την 7η αγωνιστική, όπου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Αντίθετα ο Φίλιππος Μελίκης χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία, ενώ το μόνο που έχει να θυμηθεί από το σημερινό παιχνίδι είναι τα δύο δοκάρια του Φραδέλου στο β’ ημίχρονο. Την Μελίκη την προσεχή αγωνιστική την περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, καθώς υποδέχεται στο γήπεδο της την ΑΕ Χαρίεσσας. Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος το Σάββατο αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Καρβούνης(55’ Παπακωνσταντίνου(, Μπαντής, Τσαντεκίδης, Ελευθεριάδης(70’ Τοπαλίδης) , Καραούσογλου(55’ Καραντουλαμάς), Κίρτσογλου, Χαλβαντζής(80’ Πουλουτζάς) , Αντωνίου.

Φίλιππος Μελίκης

Μπουκουβάλας, Καρατάσιος, Φραδέλος, Παρσόπουλος, Ανδρίτσος, Ντόβας(85’ Τσιώμος), , Καραγκιοζοπουλος, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης, Μπούθας, Παράσχος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

PLAT MEL 1 PLAT MEL 2 PLAT MEL 4 PLAT MEL 5 PLAT MEL 6 PLAT MEL 7 PLAT MEL 8 PLAT MEL 9 PLAT MEL 10 PLAT MEL 11 PLAT MEL 12 PLAT MEL 13 PLAT MEL 14 PLAT MEL 15 PLAT MEL 16 PLAT MEL 17

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 1-0. Πάλεψε και δικαιώθηκε στο 93΄! – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΑ’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρώτη σπουδαία νίκη για τον κυππελούχο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. 56- 52 την ΑΓΕ Πιερίας. (Βίντεο- φωτό)