Βιβλιοπωλείο «Μοιραΐδες» ΕΓΚΑΙΝΙΑ για ..μεγάλους, PARTY με κλόουν για ..μικρούς!

Μετά από δύο καταστροφικές πλημμύρες της πόλης μας, βρήκαμε τη δύναμη να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, να αλλάξουμε χώρο, να βάλουμε μέσα όλη την αγάπη μας και όλη την εμπειρία των εννιά ετών και το Δεκέμβριο του 2014 να ανοίξουμε και πάλι!

Εδώ και εννιά χρόνια γιορτάζουμε κάθε Σεπτέμβρη την έναρξη της σχολικής χρονιάς με κλόουν και εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά που τόσο πολύ το αξίζουν να υποδεχτούν τα σχολεία με κέφι!

Φέτος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς τους λίγο μεγαλύτερους που τόσο πολύ μας έχετε στηρίξει! Φορέστε το μεγαλύτερο χαμόγελό σας και ελάτε να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο χαρά και εκπλήξεις! Φυσικά και θα υπάρχουν τεράστιες προσφορές και πολλά δώρα, δωροεπιταγές για όλους και πολλές πολλές εκπλήξεις! Φαγητό, καφεδάκι, γλυκάκια και κρασάκι! Κλόουν και ζωγράφοι για δημιουργική απασχόληση των παιδιών!

Αλλά πάνω απ΄ όλα θα υπάρχει η τεράστια διάθεση από μας να σας ξεναγήσουμε στον διώροφο παραμυθένιο μας χώρο που τόσο πολύ ήδη αγαπήσαμε και είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, μιας που τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε πολλά! Σας περιμένουμε όλους! Στη νέα μας διεύθυνση (Μ. Αλεξάνδρου 31, παραδίπλα από το πολυκατάστημα Σεμερτζή).

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

miraides-afis

Προηγούμενο άρθροΈναρξη προπονήσεων για την παιδική ακαδημία του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. (Δηλώσεις Γιάννη Γκιζάρη)
Επόμενο άρθροΓνωρίστε το ροδάκινο και τα πολλαπλά οφέλη του στον οργανισμό μας