Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Απέκτησε τον πρωταθλητή Αποστόλη Λίτσι, προσθέτοντας ποιότητα στην επίθεση

Μία μεταγραφή κλεισμένη από καιρό ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Ο Αποστόλης Λίτσι αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία του καλοκαιριού για τον Μέγα, μια προσθήκη που προσθέτει ποιότητα στην επιθετική γραμμή των πράσινων και είναι το κλειδί για να ξεκλειδώνεις τις αντίπαλες άμυνες και ειδικότερα τις κλειστές.

Ο ποδοσφαιριστής ξέρει από έξω και ανακατωτά την κατηγορία, έχοντας αγωνισθεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο και σε ομάδες όπως η ΑΕ Αλεξάνδρειας και η Νίκη Αγκαθιάς. Την μεταγραφική επιτυχία πιστώνεται εκτός από την διοίκηση του Μέγα και ο δραστήριος γενικός αρχηγός Σάκης Λαγογιάννης ο οποίος λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων με τον ποδοσφαιριστή κατάφερε να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προτίμησε να αφήσει  τα σαλόνια της Γ ‘Εθνικής για δεύτερη φορά, αφού και πέρυσι άλλαξε ρότα και προτίμησε να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α1  φορώντας την φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς προσφέροντας τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδος στην Γ’ Εθνική. Από την μεριά του emvolos.gr να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Αποστόλη Λίτσι.

Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τρίκαλα Ημαθίας: Αγιασμός και πρώτη της ομάδας. Πρίντζιος: “Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου!” – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΕλεύθερος ο επιθετικός Γιώργος Πατατούκας