Αλεξάνδρεια: Συνάντηση δημάρχου με τον Γ. Γραμματέα Αθλητισμού. Τί ειπώθηκε για τα έργα της πόλης. – βίντεο – φωτό

Γύρω στις 12:30 σήμερα μετά το μεσημέρι, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, όπου συνάντησε τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Οι δύο άνδρες, παρουσία εκπροσώπων φορέων του Δήμου και στελεχών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συζήτησαν για τα δρομολογημένα αθλητικά έργα στην Αλεξάνδρεια και για επιπλέον άλλα που απαιτούν την αρωγή και βοήθεια της Πολιτείας.

Συζητήθηκε το αποφασισθέν έργο αντικατάστασης δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου, καθώς και η σπουδαιότητα της επίσπευσης για την υλοποίηση αντικατάστασης του ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Παράλληλα τέθηκε επί τάπητος η προοπτική εκμετάλλευσης φωτοβολταϊκής ενέργειας για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας. Μία οικονόμος λύση, που με την εφαρμογή της θα εξασφαλιστεί ενδεχόμενη παράταση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για δύο μήνες ανά σεζόν.

Συμπερασματικά, η αντικατάσταση του δαπέδου του γυμναστηρίου οριοθετήθηκε περί τα τέλη του καλοκαιριού, με την τοποθέτηση νέου ταρτάν στίβου χρονικά να ακολουθεί.

Δείτε το βίντεο:

Φώτο:

DIMAR SYNAD 1 DIMAR SYNAD 2 DIMAR SYNAD 3 DIMAR SYNAD 4 DIMAR SYNAD 5 DIMAR SYNAD 6 DIMAR SYNAD 7 DIMAR SYNAD 8

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Αθλητική δράση με θέμα το τένις στα 2ο και 6ο Δημοτικά σχολεία παρουσία του Γ. Γ. Αθλητισμού. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ενδιαφέρουσα ομιλία για τη σχέση του ζευγαριού μέσα στην οικογένεια. – βίντεο – φωτό