Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων – ΑΕΚ Καμποχωρίου 1-2. Κέρδισε και ελπίζει… – Βίντεο – Φώτο

Γιώργος Γκιώνης
Ρεπορτάζ: Γιώργης Γιώργης

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σήμερα το Καμποχώρι κερδίζοντας την Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων με 2-1, ελπίζει σε στραβοπάτημα του Αστέρα Τριποτάμου την επόμενη Κυριακή, κόντρα στον Ερμή Τριλόφου για να μπορέσει να παραμείνει  μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και να κερδίσει την άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική.

Πάντως στο σημερινό παιχνίδι το Καμποχώρι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και τα βρήκε δύσκολα από την σκληροτράχηλη Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων. Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Παπαδόπουλος για το Καμποχώρι, στο 66’ ο  Ευαγγελόπουλος έκανε το 1-1, ενώ στο 75’  ο  Νικολόπουλος έδωσε τη νίκη για την ομάδα του Μέρκου Καραλιόπουλου.

Επόμενο παιγνίδι για το Καμποχώρι είναι αυτό απέναντι στην ΠΟ Ξεχασμένης εντός, ενώ η Αθλ.Ακαδ.Τρικάλων θα αντιμετωπίσει στην Κυψέλη την τοπική Δόξα.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

AK TRIK KAMPO 1AK TRIK KAMPO 2AK TRIK KAMPO 3AK TRIK KAMPO 4AK TRIK KAMPO 5AK TRIK KAMPO 6AK TRIK KAMPO 7AK TRIK KAMPO 8AK TRIK KAMPO 9AK TRIK KAMPO 10AK TRIK KAMPO 11AK TRIK KAMPO 12AK TRIK KAMPO 13 ΔιαιτητέςAK TRIK KAMPO 14AK TRIK KAMPO 15AK TRIK KAMPO 16AK TRIK KAMPO 17

Προηγούμενο άρθροΦίλιππος Αλεξάνδρειας – ΑΟ Καρδίας 0 – 3. Εύκολα η Καρδία τον καταδικασμένο Φίλιππο. – Βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΒόλεϊ παγκορασίδων: Έχασε το παιχνίδι ο ΓΑΣ με 0-3. – (Βίντεο-φώτο)