ΑΕ Σχοινά – Αγροτικός Αστήρ Πλατέος 0-7. Σήκωσε κεφάλι και πάει την Κυριακή να Κλειδ(ώ)σει την άνοδο.

Ένας κανονικός Αγροτικός Αστέρας εμφανίστηκε σήμερα στο γήπεδο της ΑΕ Σχοινά και παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει 7 γκολ στους γηπεδούχους και να χαρίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους φιλάθλους της ομάδος, που είχαν αρχίσει να ανησυχούν μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής.

Στέλιος Νίκας
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Με την νέα μεταγραφή, τον Χρήστο Ταταρίδη στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε το παιχνίδι, ο οποίος σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού έδειξε πτυχές του πλούσιου ταλέντου του και δείχνει να καλύπτει με επιτυχία το κενό που υπήρχε στο χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νευρικά αλλά σιγά- σιγά ανέβασαν ρυθμούς και μετά το πρώτο γκολ που σημείωσαν με τον Φλογκέρτ  Σκούρα στο 27’ κυριάρχησαν πλήρως πετυχαίνοντας αλλά δύο γκολ ξανά με τον Σκούρα στο 37’ και τον Ελευθεριάδη στο 40’ ο οποίος έκλεισε και τον δείκτη του σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με το Πλατύ να σημειώνει αλλά 4 τέρματα με τους Κίρτσογλου στο 66’,Τσομεγλίδη στο 71’, Καραούσογλου στο 87’ και Ελευθεριάδη στο 89’. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς το Πλατύ κυριάρχησε πλήρως ενώ η ΑΕ Σχοινά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς μετά την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών,  θα χρειαστεί χρόνος για την προσαρμογή των καινούργιων αποκτημάτων της ΑΕ.

Διαιτητής ο κος Μαλούτας, με βοηθούς τους Ιασωνίδη, Χαλατζιούκα,.

Συνθέσεις

ΑΕ Σχοινά

Βρεττός , Κούκλας Ν.(60’ Δουδούκης) , Μαραγκός, Θεοδωρίδης, Κίτσας Ε., Μπενίσκος, Παπακωνσταντίνου, Κουλουμπριτσίδης(38’ Κωστούλας) , Θεοδώρου(53’ Περνετζής), Τσιπλάκης, Κούκλας Π.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Τόζογλου(46’ Βουλγαρόπουλος) , Μαγγανάρης, Μηνούδης, Χουσεΐνογλου, Ταταρίδης(53’ Τσομεγλίδης), Χαλβατζής , Skura , Καραούσογλου, Nasufi, Βενιόπουλος(17’ Ελευθεριάδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

SXOI PLA 1SXOI PLA 2SXOI PLA 3SXOI PLA 4SXOI PLA 5SXOI PLA 6SXOI PLA 7SXOI PLA 8SXOI PLA 9SXOI PLA 10SXOI PLA 11SXOI PLA 12SXOI PLA 13SXOI PLA 14SXOI PLA 15SXOI PLA 16SXOI PLA 17SXOI PLA 18SXOI PLA 19SXOI PLA 20SXOI PLA 21SXOI PLA 22SXOI PLA 23SXOI PLA 24

Προηγούμενο άρθροΦίλιππος Αλεξάνδρειας – Πιερικός 0 – 0. Δίκαιος βαθμός για τον μαχητικό Φίλιππο. – Βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΑΕ Καψόχωρας – ΠΟ Ξεχασμένης 3 – 1. Νίκησε και προσπέρασε στη βαθμολογία η Καψόχωρα. – βίντεο – φωτό