Π.Ν. Αράχου – Μακροχώρι 1-2. Σπουδαίο διπλό της φορμαρισμένης Ένωσης. – βίντεο-φωτό

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Μακροχωρίου στο γήπεδο του Αράχου επί της Ποντιακής Νεολαίας, με σκορ 2-1.

Γιώργος Γκιώνης
Ρεπορτάζ: Γιώργης Γκιώνης

Ήταν σε γενικές γραμμές ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12΄ με τον Τσακαλίδη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα ισοφαρίζοντας στο 20΄ με σουτ του Αναστάση. Στην επανάληψη οι νεαροί παίκτες του Μακροχωρίου ζήτησαν το γκολ της νίκης, έχοντας και δύο δοκάρια, γεγονός που κατάφεραν στο 83΄ με πλασέ του Κουλουριώτη.

Έτσι η ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου συνεχίζει την αήττητη πορεία της, αποδεικνύοντας τη φόρμα που διανύει, έχοντας να γνωρίσει την ήττα από την 11η αγωνιστική. Η Ποντιακή Νεολαία με δεδομένες τις αμυντικές απουσίες της αλλά και αυτή του παίκτη-βαρόμετρο Σάκη Δεμιρτζόγλου, δεν κατάφερε να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα η νίκη στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Κεραυνό Επισκοπής, να κρίνεται αναγκαία.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φώτο:

ARAX MAKROX 1ARAX MAKROX 2ARAX MAKROX 3ARAX MAKROX 4ARAX MAKROX 5ARAX MAKROX 6ARAX MAKROX 7ARAX MAKROX 8ARAX MAKROX 9ARAX MAKROX 10ARAX MAKROX 11ARAX MAKROX 12ARAX MAKROX 13ARAX MAKROX 14ARAX MAKROX 15ARAX MAKROX 16ARAX MAKROX 17ARAX MAKROX 18ARAX MAKROX 19ARAX MAKROX 20ARAX MAKROX 21ARAX MAKROX 22ARAX MAKROX 23ARAX MAKROX 24ARAX MAKROX 25ARAX MAKROX 26

Προηγούμενο άρθροΚαμποχώρι, Ξεχασμένη, Κυψέλη, Καψόχωρα εκτός έδρας. Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗ.
Επόμενο άρθροΝίκη Αγκαθιάς – ΑΣ Νέας Γενεάς 3-2. Μέτριοι οι πρωτοπόροι, απέναντι στη μαχητική Νικομήδεια. – βίντεο-φωτό.