Κλειδί Ημαθίας: Περιήγηση στο λαμπερά στολισμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό. – βίντεο – φωτό

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017 το βραδάκι και η κάμερά μας επισκέφθηκε το “ακριτικό” Κλειδί Ημαθίας. Το κοντινότερο χωριό προς την πλευρά της θάλασσας, σχεδόν εφαπτόμενου στον Θερμαϊκό.

Ρεπορτάζ: Βασίλης  Σιμόπουλος

Ίσως από αυτό να εμπνεύστηκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χαράλαμπος Τσολάκης και οι κάτοικοι, τοποθετώντας το ελληνικό παραδοσιακό καραβάκι στη νότια είσοδο του χωριού, για να καλωσορίζει όσους επισκέπτες φθάνουν από την Εγνατία ή την Εθνική Οδό. Προχωρώντας λοιπόν, μπαίνουμε στο όμορφο Κλειδί και έκθαμβοι θαυμάζουμε τον υπέροχο γιορτινό φωτισμό των δρόμων, οδεύοντας προς την κεντρική πλατεία. Φτάνοντας εκεί, αξίζει να σταθούμε και προς τέρψη των χριστουγεννιάτικων συναισθημάτων μας να περιηγηθούμε στο μαγικό χώρο του σημείου αναφοράς του χωριού, που τη νύχτα αποκτά ιδιαίτερη οπτική αίγλη.

Το υψηλό δέντρο των Χριστουγέννων με το γιορτινό αστέρι να ξεχωρίζει στην κορυφή του, η θαυμαστή φάτνη και τα λαμπερά πολύχρωμα λαμπιόνια, μαγεύουν ντόπιους αλλά και περαστικούς.

Δείτε και απολαύστε το λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό!

ΣΣ: Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειδίου αφιερώνει τις παρακάτω εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο, σε όλους τους απόδημους Κλειδιώτες της Αυστραλίας, αλλά και όλης της οικουμένης.
Χρόνια πολλά!!!

Δείτε το βίντεο:

Φώτο:

KLEIDI STOLISM 1KLEIDI STOLISM 2KLEIDI STOLISM 3KLEIDI STOLISM 4KLEIDI STOLISM 5KLEIDI STOLISM 6KLEIDI STOLISM 7KLEIDI STOLISM 8KLEIDI STOLISM 9

Προηγούμενο άρθροΕκτροφή σαλιγκαριών: Μία καλλιέργεια με προοπτικές
Επόμενο άρθροΑγκαθιά Ημαθίας: Εντυπωσίασε ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΣΤΗΡ Αγκαθιάς! – Βίντεο – φωτό