ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0. Πρεμιέρα του Β’ γύρου με νίκη για τον ΦΑΣ. – Βίντεο – φώτο

Πρεμιέρα του β’ γύρου με νίκη για τον ΦΑΣ που κατάφερε να επιβληθεί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με 1-0 και να ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής Κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη στάθηκε σήμερα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έκλεισε τους διαδρόμους ενώ κατάφερε να αποκόψει την σωστή τροφοδοσία του Γιώργου Κίτσα ο οποίος δεν βρήκε χώρους για να απειλήσει.

Οι σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο στο 50’ όταν ο Ντινόπουλος σε τετ α τετ δεν κατάφερε να πλασάρει τον Αργυρόπουλο ο οποίος απέκρουσε. Στο 60’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με γυριστό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στο 65’ ο Κυζερίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Αργυρόπουλος. Και φτάνουμε στην φάση του 78’ όπου ο ΦΑΣ πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με προβολή του Μουρατίδη με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Τούφα.

 Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο ΦΑΣ πήρε το αποτέλεσμα που δικαιούται από το σημερινό παιχνίδι ενώ ο Μέγας δεν δημιούργησε τις φάσεις που θα μπορούσε να απειλήσει και δεν πήρε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα

Νομικός, Παντζαρτζίδης(82’ Νίκου) , Κυζιρίδης, Μουρατίδης, Τούφας, Ζούρκος, Μουρίκι(53’ Μαντώς) , Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος(90’ Τάσος) , Χατζόπουλος, Περηφανόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης(85’ Τερζής), Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Βλάχος(79’ Ζαχαριουδάκης), Ζωγράφος(71’ Ποτουρίδης), Κίτσας Γ., Παρσόπουλος(58’ Κουκουράκης), Καπετάνος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φώτο:

NAOYSA TRIKALA 1NAOYSA TRIKALA 2NAOYSA TRIKALA 3NAOYSA TRIKALA 4NAOYSA TRIKALA 5NAOYSA TRIKALA 6NAOYSA TRIKALA 7NAOYSA TRIKALA 8NAOYSA TRIKALA 9NAOYSA TRIKALA 10NAOYSA TRIKALA 11NAOYSA TRIKALA 12NAOYSA TRIKALA 13NAOYSA TRIKALA 14NAOYSA TRIKALA 15NAOYSA TRIKALA 16

Προηγούμενο άρθροΆρης Π. Σκυλιτσίου – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος 1-2. Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα. – βίντεο-φωτο
Επόμενο άρθροΦίλιππος Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιοχωρίου 1-2. Φωνάζει ο Φίλιππος για το 2ο γκολ του Παλαιοχωρίου! – βίντεο-φωτο