Για την πρώτη θέση στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Όλο το πρόγραμμα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνεχίζεται μετά την διακοπή της προηγούμενης Κυριακής λόγω των βροχοπτώσεων το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Επισκοπής τον οποίο αν κερδίσει θα περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Νίκης Αγκαθιάς. Ο Φερέιρα Κινγκ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να πάρει την νίκη ώστε ο ΠΑΟΚ να μπει σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα. Ο Κεραυνός Επισκοπής μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο Ροδοχώρι θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΔΑΚ..

Στο Ροδοχώρι ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Άρη Παλαιοχωρίου με τον οποίο είναι ισόβαθμοι στον βαθμολογικό πίνακα προσδίδοντας στο παιχνίδι ιδιαίτερο ενδιαφέρον.. Ο Δημήτρης Χαλκιάς θέλει την νίκη για να προσπεράσει τον Άρη πράγμα το οποίο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Απόσογλου δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής. Στο ΔΑΚ Νάουσας ο Αχιλλέας Νάουσας κοντράρεται με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με στόχο να σπάσει το ρόδι και να πετύχει την πρώτη του νίκη εντός έδρας, καθώς στις 4 αναμετρήσεις που έχει δώσει στο γήπεδο του μετρά 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα προσπαθήσει να πετύχει την τέταρτη κατά σειρά νίκη, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την νίκη Αγκαθιάς η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη μετρά μόνο νίκες. Στο Κοπανό ο τοπικός ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Χρήστος Χατζηδάκης θέλει όσο τίποτα άλλο την νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ενώ τους ίδιους στόχους έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δύο τους θέλουν να ξεχάσουν τις ήττες που υπέστησαν την προηγούμενη αγωνιστική και ο νικητής του παιχνιδιού αν υπάρξει, παίρνει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Στην Νέα Νικομήδεια η Νέα Γενεά θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες αντιμετωπίζοντας  την ουραγό Δόξα Λιανοβεργίου. Στην ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσθέσει ένα τρίποντο στο σακούλι,  καθώς η Δόξα δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό εκτός έδρας. Από την άλλη η ομάδα του Μπάμπη Κούρα θέλει όσο τίποτα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς τα περιθώρια για την σωτηρία έχουν στενέψει απελπιστικά. Στην Χαρίεσσα η ανεβασμένη ομάδα του Χρήστου Μποζίνη θα αντιμετωπίσει το νεανικό συγκρότημα του Μακροχωρίου. Η τοπική ομάδα που στο γήπεδο της μέτρα δύο νίκες και μία ισοπαλία και θέλει να σημειώσει μια ακόμα νίκη,  ενώ η ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη ψάχνει τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας, καθώς μέχρι τώρα η βαθμολογική της συγκομιδή μακριά από το Μακροχώρι είναι στο μηδέν.

Τέλος το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής κλείνει με την συνάντηση που θα γίνει στο Διαβατό μεταξύ του Ατρόμητου Διαβατού και της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου. Ο Ατρόμητος μετά την ελπιδοφόρα εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη στο γήπεδο του που θα του δώσει ελπίδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι Πόντιοι του Αντώνη Κασάπη που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα καίγονται για βαθμούς για να παραμείνουν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Όλο το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Ώρα έναρξης 15.00.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Λιανοβεργίου

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

ΓΑΣ Κοπανός – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι

Ατρόμητος Διαβατού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

 Βαθμολογία 

β1 

 

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής για τις ομάδες της Ημαθίας στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.