Γέφυρα Θες/νίκης: Ανήλικος ανέβηκε σε βαγόνι τρένου για να τραβήξει με το κινητό φωτογραφίες και τραυματίστηκε σοβαρότατα από ηλεκτροπληξία και πτώση

Στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης δύο 16χρονοι ανήλικοι μετέβηκαν σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια τρένου για να τραβήξουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο ένας εκ των δυο ανηλίκων ανέβηκε σε ένα από τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα προερχόμενο από καλώδια τα οποία παρέχουν ρεύμα στα βαγόνια 2.500 volt και βρίσκονται πάνω από αυτά, προκαλώντας την πτώση του παιδιού από ύψος περίπου 5 μέτρων και τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Αμέσως ο άλλος ανήλικος ειδοποίησε τον φύλακα της σιδηροδρομικής γραμμής ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το τραυματισμένο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» όπου και νοσηλεύεται έχοντας τραύματα από την πτώση καθώς επίσης και πολλαπλά εγκαύματα, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη.

Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Χαλκηδώνας.

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός Αστέρας Πλατέος – Άρης Παλαιοχωρίου 1-2. Πρώτη ήττα για τον Αστέρα από τον σκληροτράχηλο Άρη. – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΑστυνομικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου Κεντρικής Μακεδονίας