Κλειδί: Χωρίς διαγράμμιση παραμένουν οι δρόμοι στο χωριό – Βίντεο – Φώτο

Στη προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δραστήριος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου  Χαράλαμπος Τσολάκης έθιξε ένα θέμα το οποίο χρήζει άμεσης λύσης και αφορά τους δρόμους του Κλειδίου οι οποίοι στερούνται διαγραμμίσεων.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας τόνισε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1886/2007 που διαβάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Κλειδί είναι έξω από την αρμοδιότητα συντήρησης του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς η όποια δράση σταματά τον Πλάτανο. Έτσι οι δρόμοι του χωριού παραμένουν χωρίς διαγράμμιση πράγμα πολύ επικίνδυνο για τα αυτοκίνητα τα οποία κινούνται στους δρόμους του χωριού ή για τα διερχόμενα οχήματα  τα οποία πηγαίνουν είτε  στην ΠΑΘΕ είτε στις εκβολές του ποταμού Λουδία.

Το θέμα όπως τόνισε ο κ Τσολάκης είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση ενώ κάλεσε τον αντιδήμαρχο κο Τόκα Σωτήρη  να έρθει στο Κλειδί για να έχει ιδία άποψη. Το Κλειδί είναι ενταγμένο στο ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης μόνο για την αλιεία και όχι για έργα υποδομής. Όλα αυτά πρέπει να τα αλλάξουμε για να μπορέσει το Κλειδί να μην είναι το μοναδικό χωριό το οποίο στερείται της συντήρησης του οδικού του δικτύου από την  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Τ.Κ.  Χαράλαμπος Τσιολάκης

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρέμβαση του κου Χαράλαμπου Τσολάκη στην συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου  και την απάντηση που έδωσε ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης:

Προηγούμενο άρθροΆρης Π. Σκυλιτσίου: Δύο νέες μεταγραφές και επτά ανανεώσεις για τους κίτρινους.
Επόμενο άρθροΤο 45% των αιτήσεων αποσπάσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το σχ. έτος 2017-18, ικανοποιήθηκε