9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

 

received 3266769096969831

Στα πλαίσια του εορτασμού της « 9ης ημέρας  Σχολικού Αθλητισμού 2022» που εναρμονίζεται με την Ευρωπαϊκή ημέρα αθλητισμού  το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ” σε συνεργασία με τους  εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Μακροχωρίου και του 1ου  ΓΕΛ Αλεξάνδρειας  υλοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις.

Οι μαθητές παρακολούθησαν επίδειξη τοξοβολίας, 100 μέτρα για τυφλούς ή με μειωμένη όραση, διελκυστίνδα και σφαιροβολία σε αμαξίδιο.
Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες πέρασαν από όλους τους σταθμούς όπου βιωματικά έζησαν μοναδικές στιγμές παρέα με τους αθλητές του σωματείου μας.
ΟΛΟΙ μαζί έπαιξαν, έτρεξαν , χάρηκαν, ευχαριστήθηκαν, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ικανοποιήθηκαν από τη συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε θερμά τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιο Ράπτη,τους διευθυντές των σχολείων κ. Κούγκα Κωνσταντινο και Ιωάννα Τσαντσάν, τον προπονητή τοξοβολίας κ. Χρήστο Χατζηγιάννη, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Αραπίδη Λάζαρο και κ. Τουλίκα Δημήτριο, τους προπονητές Στίβου  και Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής του Σωματείου μας κ. Νικόλαο Γιαννουλάκη και Παπαδοπούλου Αγγελική, τους μαθητές των σχολείων, τους καθηγητές συνοδούς των σχολείων και τους αθλητές μας για την άψογη συνεργασία!

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτικό Σημείωμα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας -Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αργολίδας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Τομέα Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής