8 Μαρτίου: Χαρίζουμε μαλλιά, χαρίζουμε Δύναμη

1ο Ε.Κ. Βέροιας – Γιορτή της Γυναίκας

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, παγκόσμια «Ημέρα της Γυναίκας», μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας και εκπαιδευτικοί του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης θα βρίσκονται από τις 09:30 μέχρι τις 12:30 με τον εξοπλισμό τους στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου θα γίνει κόψιμο και συγκέντρωση κοτσίδων για την δημιουργία περουκών προς χρήση γυναικών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες.

Η δραστηριότητα της συγκέντρωσης κοτσίδων επαναλαμβάνεται για 7η χρονιά και έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός κοτσίδων με δωρεές από ιδιώτες, επαγγελματίες κομμωτές, και σχολικές τάξεις.

Έχει στόχο να ανοίξει το σχολείο στην τοπική κοινωνία, να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές και τους συμπολίτες μας και συνάμα να προσφέρει πρακτικό αποτέλεσμα.

Εντάσσεται σε σχέδιο δράσης του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας για συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος με τίτλο: «Δρούμε Συμμετέχουμε Συνεργαζόμαστε», συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Χριστίνα Καγκελίδου και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και τον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Σας περιμένουμε: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Τετάρτη 8/3/2023, 09:00 – 12:30

8 MARTIOU ALMA ZOIS 1

 

Προηγούμενο άρθροΟ Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Μπέρμιγχαμ
Επόμενο άρθροΛάρισα – Χρ. Τριαντόπουλος: Ενημέρωση για το συντονιστικό έργο του Κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό