4ο Δ.Σ. Αλεξάνδρειας: Εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΓΟΝΕΩΝ  &   ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

4ου ΔΗΜΟΤ.  ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας,  υλοποίησε  το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” του Ε.Ε.Σ. (Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).

Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές, πραγματοποιήθηκε τις ημέρες Παρασκευή 16 & Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο του σχολείου μας.

Στην εκπαίδευση αυτή συμμετείχαν δέκα εκπαιδευτικοί του σχολείου μας & ένα μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ για 3 χρόνια.

 

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Παραρτήματος Αλεξάνδρειας του ΕΕΣ κα Γραμματικοπούλου Ελένη, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων παρέδωσε τον Απινιδωτή που είχε προμηθευτεί ο σύλλογος στην Δ/ντρια του σχολείου μας.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου μας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά, το περσινό ΔΣ και τα μέλη-γονείς του συλλόγου μας (2022-2023) για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς με σκοπό την προμήθεια του “Απινιδωτή”.

ΦΩΤΟ 6 ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ Αλεξ μαθ απινιδ 5 Αλεξ μαθ απινιδ 3 Αλεξ μαθ απινιδ 2 Αλεξ μαθ απινιδ 1

Αλεξ μαθ απινιδ 4

Ο Πρόεδρος του συλλόγου

Η Δ/ντρια του σχολείου

Προηγούμενο άρθροΜιχαηλίδης Δημήτριος: Προσπάθεια συμβολής σε απλούστευση διαδικασιών
Επόμενο άρθρο«Πράσινοι-Οικολογία»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται περισσότερη δημοκρατία και Πράσινα Στρατηγικά Σχέδια.