2οι Αγώνες Φιλίας υπό την Αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας

335 φωτεινά χαμόγελα από μαθητές ειδικών και τυπικών σχολείων, αθλητών ΑμεΑ και τυπικής εκπαίδευσης, πλημμύρισαν το ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι μαζί με τους 150 προπονητές, γυμναστές, δασκάλους, συνοδούς, γονείς και εθελοντές της διοργάνωσης.

 

Τους 2ους ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ οι οποίοι τελούσαν υπό την Αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας και εντάχθηκαν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ομοσπονδίας, διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» με τη συνεργασία του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και αθλητικών συλλόγων !

Ο αθλητισμός χτίζει γέφυρες επικοινωνίας και μόνο να ενώνει μπορεί, έτσι όλα τα παιδιά έγιναν μια μεγάλη παρέα, αγωνίστηκαν μαζί σε αγωνίσματα του στίβου και παρακολούθησαν τις επιδείξεις τοξοβολίας και σκοποβολής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τους εκπροσώπους της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης,τον Δήμαρχο Βέροιας, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δ. Βέροιας, τον Προέδρο και τον Αντιπρόεδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Ισότητας Δ. Βέροιας, την Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, τον εθελοντή γιατρό μας, τους χορηγούς, αγαπημένους συνεργάτες και όλους όσους παραβρέθηκαν στην διοργάνωση μας.

Μαζί μπορούμε καλύτερα! Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ

Προηγούμενο άρθρο40ημερο μνημόσυνο Όλγας Καστανά
Επόμενο άρθρο2ο Διεθνές Αλεξανδρινό MEETING Στίβου