26ο Παννελήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστών ΟΕΖΕ στη Βέροια

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ)  ανακοινώνει τη διοργάνωση του 26ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ζαχαροπλαστών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2024. 

‘Το συνέδριο αυτό αποτελεί την κορυφαία συνάντηση των  επαγγελματιών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης προσελκύοντας συμμετέχοντες από όλη τη χώρα.

Στο φετινό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια,  οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει ενημερωτικά θέματα, από τις Ά ύλες ως τις Πωλήσεις και τις Πιστοποιήσεις, την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Διατροφή, την εξωστρέφεια των Ζαχαροπλαστείων και την οικονομική βιωσιμότητα, μέχρι και τις συνέργειες στο χώρο Ζαχαροπλαστικής με τον Τουρισμό! Επιπλέον κορυφαίες εταιρίες του κλάδου θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για νέα προϊόντα και τάσεις!

Η επιλογή της Βέροιας για τη φετινή διοργάνωση δεν είναι τυχαία. Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας ενώνει τις δυνάμεις του με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας ώστε να πραγματοποιήσουν στη Βέροια, την πόλη με την πλούσια ιστορία και τη  μεγάλη ζαχαροπλαστική παράδοση, το ιδανικό σκηνικό για ένα απολαυστικό 3ήμερο που σκοπεύει να συνδυάσει την ζαχαροπλαστική με τη ζεστή φιλοξενία!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Νομού Ημαθίας για τους συνέδρους καθώς και παράλληλο πρόγραμμα για τους συνοδούς τους.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ανοιχτή σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Χρυσός Χορηγός: ΙΟΝ #iongiapanta

26o OEZE Invitation

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρικά αυτοκίνητα και πλοία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις καλοκαιρινές διακοπές
Επόμενο άρθροΠ. Χρηστίδης: «Οι σημερινοί αλγόριθμοι αναπαράγουν τα υπάρχοντα στερεότυπα εναντίον των γυναικών και των νέων στην αγορά εργασίας»