ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης-Π.Ν. Αράχου 3-3 Γκολ, θέαμα ..και μοιρασιά.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της Α1 έως τώρα, Φίλιππος και Ποντιακή Νεολαία αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3. Το παιχνίδι είχε επιπλέον και δύο δοκάρια από πλευράς φιλοξενουμένων με τον Κώστα Κίτσα, ένα σε κάθε ημίχρονο.

DSC08410
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 23΄ με τον Ανδρίτσο, για να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Κ. Κίτσας. Στην επανάληψη ο Άραχος μπήκε δυνατά και γύρισε το παιχνίδι μόλις στο 49΄ με τον Ευγένη Κίτσα. Ο Άραχος συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, η Μελίκη όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Τεγούση στο 65΄. Με απευθείας φάουλ του εξαιρετικού Ευγένη Κίτσα στο 81΄ έγινε το 2-3 για τους «μπλαουγκράνα», όμως ο Φίλιππος κατάφερε να σώσει την παρτίδα στις καθυστερήσεις με τον Παρσόπουλο, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3.

Arachos_2015-16
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Αράχου

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Κωστούλη.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ντόβας, Τεγούσης, Παρσόπουλος Χ. (61′ Παράσχος), Ανδρίτσος, Μηλιώτης, Παρσόπουλος Α., Πιτσάβας, Μαμουτόπουλος (76′ Σαχπατζίδης), Γαβριηλίδης (81′ Χασάν), Μιχαηλίδης.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Αποστολόπουλος (77′ Νουσιόπουλος), Μαγγανάρης, Τόζογλου, Νικολόπουλος (46′ Αραπέλης), Σκούρα, Μερόκης, Κίτσας Λ., Κίτσας Κ. (86′ Καϊρακλίδης), Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ποντιακής Νεολαίας Αράχου:

«Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του συλλόγου μας και υπόσχεται ανάλογη στον δεύτερο γύρο».

 

Προηγούμενο άρθροΑΕ Σχοινά-ΘΥΕΛΛΑ Σταυρού 1-1 «Σταύρωσαν τα ξίφη τους μπλε και πράσινοι» (Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου, Σίμου)
Επόμενο άρθροΑ2 ΕΠΣ Ημαθίας-1ος Όμιλος (7η αγων.): Αποτελέσματα